MENÜ

Cem Dizdar'dan Atiba yorumu: Niye bu ülkenin Atiba'ları yok?

Beşiktaş, 7 sezondur gösterdiği performansla kulübün vazgeçilmezleri arasında yer alan Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha anlaştı. Atiba'nın yıllık 500 bin Euro alacağı öğrenildi. Gazetemiz yazarı Cem Dizdar, konuyla ilgili TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş Kulübü, başarılı futbolcusu Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha anlaştı. 37 yaşındaki Kanadalı futbolcunun yıllık 500 bin Euro kazanacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Gazetemiz yazarı Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Dizdar, ''Atiba nasıl futbolcu diye sormasın bana kimse. Herkes biliyor nasıl futbolcu olduğunu. Ama niye bu ülkenin Atiba'ları yok?'' dedi.

Atiba Hutchinson, geçtiğimiz sezon 32 maça çıktı; 6 gol attı, 6 asist kaydetti. Siyah-Beyazlı formayla 7 sezonda 241’i ilk 11’de olmak üzere 253 maça çıkan Atiba, rakip fileleri 19 kez sarsmayı başarmıştı. Deneyimli ismin, Beşiktaş’ta 1 yıl daha görev yapmasının ardından profesyonel futbol kariyerini tamamlaması bekleniyor

YORUM YAZ