MENÜ

Cem Dizdar, yabancı kuralı açıklamasına tepki gösterdi!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, beIN SPORTS'a yaptığı açıklamalarda ''Süper Lig Kulüpler Birliği, mektubu yazdı. Aynen devam edilmesini istiyor. 14 yabancı ve sahada sayı serbest olsun. Şu anda bunu inceliyoruz. Türk futbolcuların fiyatları çok artıyor' deniyor. Bu yıl da devam edelim diye önerileri var.'' ifadelerini kullandı. Yazarımız Cem Dizdar, konuya ilişkin TRT Spor'da açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, gündeme dair beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Nihat Özdemir'in ''Süper Lig Kulüpler Birliği, mektubu yazdı. Aynen devam edilmesini istiyor. 14 yabancı ve sahada sayı serbest olsun. Şu anda bunu inceliyoruz. Türk futbolcuların fiyatları çok artıyor' deniyor. Bu yıl da devam edelim diye önerileri var.'' açıklaması medyada geniş yer buldu.

Yazarımız Cem Dizdar, bu ifadeleri ve medyada yer alan haberleri TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi:

''Kimdi Türkiye'de en çok yabancı oynatan? Erzurumspor. Peki ne olmuş? Düşmüş. Anlamıyor musun buradan? Yani bir ipliğin ucundan tutup yumak yapmayı beceremiyor muyuz biz? En çok yabancı oynatan düşmüş. Daha bu oyun sana ne anlatsın? Bir şey bu kadar berrak görünürken bu açıklama... Ya hangi Türk oyuncunun maliyeti artacak? Almazsan artmaz. Neden alıyorsun?''

Haberin Devamı

YORUM YAZ