MENÜ

Cem Dizdar, Galatasaray'ın Neftçi Bakü performansını değerlendirdi!

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Neftçi Bakü'yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Yazarımız Cem Dizdar, Galatasaray'ın Neftçi Bakü karşısında gösterdiği performansı TRT Spor'da değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Galatasaray, Neftçi Bakü'ye konuk oldu. Deplasmandan 3-1'lik galibiyetle ayrılan temsilcimizin gollerini Mbaye Diagne (19') (63') ve Luyindama (48') kaydetti. Azerbaycan ekibinin tek golü ise 46. dakikada Mamadou Mbodj'dan geldi.

Haberin Devamı

Yazarımız Cem Dizdar, mücadeleye ilişkin TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirmelerde bulundu.

Cem Dizdar, ''Galatasaray, çok derli toplu oynadı. Tabi rakibinin gücü oranında oynadı ama bunları hepsi Galatasaray’ın yakın dönemdeki zorlu takviminde çok işine yarayacak.'' dedi.

Bir izleyicinin ''Galatasaray, oyun disiplini ve çalışma disiplini yüksek Lines’ten vazgeçmişti ve dün Linnes’le oynamak durumunda kaldı. Lines ise Avrupa Futbolu’nu İskandinav'lara tercih ettiğini kanıtlar bir performans sergiledi.'' yorumunu da değerlendiren Cem Dizdar şu ifadeleri kullandı:

''Bunlar bizim burada pek hoşumuza gitmeyen oyuncular. Meziyetli oyuncuyu seviyoruz. Meziyetsiz diyemezsin. Bunlar iş yapan oyuncular. Doğru yerlere gidiyorlar, doğru alanlara kapanıyorlar, doğru pasları atmaya çalışıyorlar. Atıyorlar da. Taylan Antalyalı, Linnes, Emre, Diagne, Marcao hepsi iyi, gösterişli oyuncular oldu. Bu oyunu başka 11’le de başka türlü oynamaya çalışacak Fatih Terim. Başka yolu yok. ''

YORUM YAZ