MENÜ

Cem Dizar'dan Cenk Tosun ve Deniz Türüç yorumu! (Türkiye - Hırvatistan)

Türkiye 3- 3 Hırvatistan | A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak Rusya ve Macaristan karşılaşmaları öncesi Hırvatistan ile hazırlık maçı yaptı. Vodafone Park'ta oynanan mücadele tam 6 gole ev sahipliği yaptı. 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan Türkiye - Hırvatistan maçı sonrası yazarımız Cem Dizdar, mücadeleyi TRT Spor'da değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımımız, Vodafone Park'ta ağırladığı Hırvatistan ile hazırlık maçı kapsamında 3-3 berabere kaldı. Yazarımız Cem Dizdar, Türkiye - Hırvatistan maçını TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Yapılan oyuncu değişikliklerinin savunma problemi yarattığını dile getiren Cem Dizdar, ''Bu kadar oyuncu değişikliğinde savunmanın problem yaşaması kaçınılmaz.'' dedi.

Cenk Tosun ve Deniz Türüç hakkında değerlendirmelerde bulunan Cem Dizdar, ''Olumlu yönünden bakacak olursak Şenol Güneş, gelecek için oyuncuları test ediyor. Cenk Tosun’un görüldüğü kadarıyla oyuna katkısı, İngiltere’de epey antrenman yaptığını, maç izlediğini, bir şeyler dinlediğini gösteriyor. Daha sakin kalıyor ve Deniz Türüç'ün yükselişi. Bunlar hep artılar. Savunma sorunları bence giderilebilir sorunlar. '' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ