MENÜ

Çelme!

Belediye yenilgisiyle sarsıldılar, Antalya zaferiyle toparlandılar. Gençler beraberliğiyle ise yine yara aldılar, zirve yarışını kızıştırdılar. Kredilerini de tükketiler ancak ortada bir gerçek var: Lider Bursaspor.

Çelme!

29. haftaya 3 puan farkla lider giren Bursaspor, dün hesapta olmayan bir sonuç aldı. Başkent’te Gençlerbirliği ile karşılaşan Yeşil-Beyazlılar, taraftar desteğine rağmen sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Savunmada kaptan Ömer Erdoğan, sol kanatta da Ozan İpek’in cezaları nedeniyle oynamadığı karşılaşmada bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamayan Timsahlar, kaleci Serdar’ı da geçemedi. Başkent ekibi, özellikle Timsahlar’ın yıldız oyuncuları Sercan ile Batalla’yı iyi marke ederken, kanatlarda da Volkan Şen ile Turgay’a nefes aldırmadı.

Takipçiler umutlandı!
Süper Lig’de kalan 5 hafta öncesi puanı 62 olan Bursaspor’un ikinci Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı yalnızca bire indi. Sayılı haftalar öncesi liderin Gençlerbirliği ile berabere kalması şampiyonluk yarışını kızıştırırken, Beşiktaş ile Galatasaray da tekrar zirve için umutlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ