MENÜ

Celil Hekimoğlu: Ortak aday çıkaralım

Nisan ayında kongreye gidecek olan Trabzonspor camiasında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Seçimin iddialı isimlerinden Hacıosmanoğlu, kısa vadeli borçları çözmek için kaynak aramaya başlarken, Hekimoğlu ise ‘ortak aday’ üzerinde uzlaşılması gerektiğini düşünüyor.

Celil Hekimoğlu: Ortak aday çıkaralım

Bordo-Mavili camiada nisan ayında yapılacak olağanüstü kongrenin heyecanı artmaya başladı... Her geçen gün farklı isimler kulislerde konuşulurken, ön plana ise İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu çıkıyor. Hacıosmanoğlu, çalışmayı düşündüğü insanlarla sürekli toplantı halinde bulunurken, kulübün ekonomik yapısını ve kısa vadeli borçları çözmek için de kaynak aramaya başladı. Hekimoğlu cephesi ise aceleci davranarak, hata yapmak istemiyor. Seçimde başka bir adayla yarışmak istemeyen Hekimoğlu, camianın büyük bir kısmının tek bir aday üzerinde uzlaşması gerektiğini düşünüyor.

Şener, Alp’i destekliyor

Hekimoğlu’nun eğer bu isim kendisi olursa başkanlığa aday olacağı, ortak aday olarak bir başkasının kongreye girmesi halinde ise o isme gereken tüm desteği vereceği öğrenildi. Öte yandan Camianın belirleyeceği ortak aday noktasında Nuri Albayrak’ın da adı geçiyor. Trabzonspor camiası, Albayrak’ın kısa vadeli sıkıntıları çözebileceğine inanıyor. Usta yönetiminden istifa eden Mehmet Yiğit Alp’in de kongreye girebileceği konuşuluyor. Camia’nın sevdiği isimlerin başında gelen eski başkan Sadri Şener’in de Alp’i destekleyeceği belirtiliyor.

Eski yöneticiler bir araya geliyor

Mevcut Başkan Muharrem Usta’nın sürpriz bir kararla kongre kararı alması sonrasında Bordo-Mavili camiada hareketli anlar yaşanıyor. Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen önderliğinde, kulübün eski yöneticileri, asbaşkanları ve kurul başkanları bir araya gelecek. Bu toplantıda camianın izleyeceği yol haritası belirlenecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ