MENÜ

Cedi Osman, LeBron'un saygısını ilk kez kazandığı anı anlattı!

Cedi Osman’la LeBron James’in arkadaşlığı bir sezonun ardından eskisinden daha da güçlü şekilde devam ediyor.

Cedi Osman, LeBron'un saygısını ilk kez kazandığı anı anlattı!

Cedi Osman’la LeBron James’in arkadaşlığı bir sezonun ardından eskisinden daha da güçlü şekilde devam ediyor. Milli yıldızımız LeBron’a NBA’de ilk kez rakip olmasının ardından her şeyin başladığı ana geri döndü.

Haberin Devamı

Cedi Osman, LeBron James’in antrenmanda ayağına basıp bileğini burktuğu gün ilk kez Kral’ın saygısını kazandığını düşünüyor.

Sakatlık LeBron’un bir anlamda başına bela olmasına karşın Cedi ve LeBron için bugün daha da değerli bir arkadaşlığın başlangıcı oldu.

Milli temsilcimiz aralarındaki ilişkinin kendisi için önemini şöyle anlattı:

“Sakatlığım sırasında bana mesaj atıp kimin tedavimle ilgilendiğini, belimin durumunu sordu. Sanırım o an dünyanın en mutlu adamı bendim, sırf bunu sorduğu için. Beni ne kadar önemsediğini gösteren bir andı. Benim için çok önemliydi.

Ondan aldığım her cevap benim için gerçekten çok değerli. Bu arkadaşlığı canlı tutmak benim için çok önemli.”

27 Eylül 2017’de James’in Dwyane Wade’le yaptığı idmanlar sırasında Cedi’nin ayağına doğru inmesiyle başlayan iletişim bugün çok daha güçlü gözüküyor. Cedi o sakatlıkl iletişimin başladığı şöyle hatırladı:

Haberin Devamı

“Oyundan çıkarıldığımda yanına gidip “Özür dilerim, kasıtlı yapmadım” dedim. “Kafana takma, sert oynamaya devam et” diye yanıtladı. Korkutucu bir andı.

O an saygısını kazanmaya başladığımı hissettim. Sahada sert bir mücadele verdiğimi, çok çalıştığımı görmeyi istiyordu.”

Cedi 2017/18 sezonunun devamında sert ve fedakar oyunu, çalışkan tutumuyla sadece LeBron’un değil, tüm Cavs camiasının kalbini çaldı. Yükselen performansıyla Doğu ekibini ve Batı’daki dostunu haklı çıkarmaya da devam ediyor.

EuroHoops

YORUM YAZ