MENÜ

Çukurova evinde hata yapmadı

Hem ligde hem Avrupa'da Çukurova şov... Çukurova, ING Kadınlar Süper Ligi'nde son olarak Melikgazi Kayseri Basketbol'u 70-56 mağlup etti.

Çukurova evinde hata yapmadı

Çukurova Mersin Yenişehir Belediyesi hem ligde hem de Avrupa'da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Başantrenör Iniguez'in takıma gelişinin ardından yapılan takviyelerle gücüne güç katan Çukurova, ING Kadınlar Süper Ligi'nde Melikgazi Kayseri Basketbol'u 70-56 mağlup etti.

Haberin Devamı

Pota altını domine etti
Gray, Bonner ve Cornelius gibi ilk 5'in üç önemli ismi olmamasına rağmen Çukurova rakibi karşısında üstünlüğü hemen aldı. Williams ile pota altını domine eden ev sahibi Asena ve Gökşen ile dışarıdan sayılar bulurken, farkı erkenden çift hanelere çıkardı. Başantrenör Iniguez daha çok fazla süre almayan isimleri değerlendirirken, ilk çeyreği Çukurova 23-15 önde bitirdi.

En skoreri Hayes
İkinci periyotta da Çukurova fırtınası devam etti. Bunda Asena'nın üst üste iki üçlüğü başrolü oynadı. Melikgazi Kayseri, ilk çeyreğe göre sahaya biraz daha fazla direnç koysa da soyunma odasına 38-31'lik skorla üstün giden taraf Çukurova oldu. Hayes ve Williams'ın çift hanelere çıktığı üçüncü çeyrekte konuk ekip de Sevgi ve Calveion ile ayakta kalmaya çalıştı. Çukurova aradaki farkı korurken, son 10 dakikaya da 59-51'lik skorla 8 sayılık avantajla girdi.Hayes'in sayılarına devam etmesinin yanında iyi savunma yapınca Çukurova farkı her dakika artırmayı başardı, salondan da 70-56 galip ayrıldı. Çukurova'da Hayes 16 sayıyla en skorer isim olurken, Asena 13, Williams 12, Gökşen de 11 sayıyla çift hanelere çıktı.

Haberin Devamı


ÇUKUROVA MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYE: Asena 13, Gamze, Williams 12, Hayes 16, Crvendakic 6, Özge 7, Gökşen 11, Cansu, Sinem 2, Esra 3

MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL: Sevgi 17, Calveion 13, Şuğranur 8, Daugile 4, Feray 4, Zeynep 2, Eylül 2, Burcu 2, Nisa 2, Mısra 2

YORUM YAZ