MENÜ

Süper Lig'e Rizespor damgası!

Konyaspor deplasmanında son 3 dakikada yeni transferleriyle şov yapan Atmacalar, 3’te 3 yapıp 10 puana yükseldi. Shelvey, Sauer ve Gaich, etkili futbollarıyla taraftarlarını mest etti. Transferin en geç kalan takımı olarak öne çıksa da Rizespor, sezonun ilk periyoduna damgasını vurmayı başardı.

Süper Lig'e Rizespor damgası!

Çaykur Rizespor şov sürüyor. Ligin yenisi Atmacalar, Konyaspor gibi zorlu bir deplasmanda son dakikalarına 1-0 yenik girdiği maçta, 89. dakikada Sauer ve 90+2. dakikada Gaich’in golleriyle 2-1 galip geldi. Bu skorun ardından Yeşil-Mavililer, teknik direktör İlhan Palut yönetiminde 3’te 3’le adeta gövde gösterisi yaptı. Karadeniz ekibi, puanını 10’a yükselterek Trendyol Süper Lig’e süper bir başlangıç yaptı. Çaykur Rizespor, gelecek hafta sahasında Sivasspor’u konuk edecek.

Haberin Devamı

PALUT ŞOV DEVAM

Sezon başında Bülent Korkmaz’ın yerine gelen teknik direktör İlhan Palut’un dokunuşlarının büyük bir etki yarattığı görülen Karadeniz ekibine 90+2. dakikada galibiyeti getiren golde ise Shelvey-Gaich ikilisinin imzası vardı. Transferin son günlerinde kadroya katılan İngiliz yıldız orta saha Shelvey ve Arjantinli golcü Gaich, kalitelerini ortaya koydu. Shelvey’in akıl dolu asistinde Gaich, kaleciyi de çalımlayıp Karadeniz temsilcisinin galibiyetini ilan etti. Yeni transferlerin takıma bu kadar çabuk uyum sağlaması Yeşil-Mavili taraftarları mutlu etti.

GÖKHAN HAYATA DÖNDÜ

Çaykur Rizespor’un öne çıkan bu performansında kaleci Gökhan Akkan’ın da katkısı vardı. Yeşil-Beyazlılar karşısında 3 kritik kurtarışa imza atan Akkan, takımının galibiyetinde büyük bir pay sahibi oldu. 28 yaşındaki tecrübeli eldiven, kalesinde güven verdi.

Haberin Devamı

Süper Lige Rizespor damgası

YORUM YAZ