MENÜ

Rizespor'dan transfer atağı! Hedef: Lukas Kalvach

Karadeniz ekibi, gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Rizespor, Çekya’da Plzen forması giyen 28 yaşındaki ön libero Lukas Kalvach’ı renklerine bağlamak istiyor.

Rizespor'dan transfer atağı! Hedef: Lukas Kalvach

Bu sezonki kadro yapılanması ile önemli başarılara imza atan Çaykur Rizespor, ligin geride kalan 31 haftalık bölümünde 45 puan topladı. Son 4 maçta 3 kez kazanan Atmacalar, ligde ise 6. sırayı aldı. Avrupa potasının 2 puan gerisinde yer alan İlhan Palut’un öğrencileri, gelecek sezon için transfer planlamasına da şimdiden başladı. Önümüzdeki yıl deneyimli oyuncuları da renklerine bağlamak isteyen Yeşil-Mavililer, rotasını Çekya’ya çevirdi. Karadeniz ekibi, Viktoria Plzen forması giyen Lukas Kalvach’ı renklerine bağlamak istiyor.

Haberin Devamı

Talipleri var

Kontratı 2025 yılında bitecek olan 28 yaşındaki oyuncu ile ilk temas sağlandı. Kulübü, satışa onay verirken, tecrübeli futbolcunun ikna edilmesi bekleniyor. Ön liberoda görev yapan Kalvach, ayrıca orta sahanın merkezinde de forma giyebiliyor. Yıldız oyuncu için Avrupa’dan birkaç takımın da devrede olduğu öğrenildi.

Rizespordan transfer atağı Hedef: Lukas Kalvach

YORUM YAZ