MENÜ

Rizespor'dan ayrılan Yannick Bolasie'nin yeni takımı belli oldu! İngiltere'ye döndü

Ülkemizde 2 sezon Çaykur Rizespor forması giyen Kongolu oyuncu sezon başında takımdan ayrılmıştı. Yannick Bolasie'nin yeni takımı belli oldu. 34 yaşındaki yıldız, yıllar evvel fırtınalar estirdiği İngiltere'ye döndü.

Rizespor'dan ayrılan Yannick Bolasie'nin yeni takımı belli oldu! İngiltere'ye döndü

Bir dönem İngiltere'nin tozunu attıran ve yakın döneme kadar dört büyüklerin de gündemine gelen Yannick Bolasie 2021-2022 sezonu başında sürpriz bir şekilde Çaykur Rizespor'a imza atmıştı. İlk sezonunda Süper Lig'de çıktığı 27 maçta 2 gol, 1 asistle oynayan Kongolu futbolcunun o sezon sonunda ayrılması bekleniyordu.

Haberin Devamı

1.Lig'de 18 gol, 3 asist..

Ancak Karadeniz ekibi küme düşmesine rağmen tecrübeli oyuncu takımdan ayrılmamıştı. 1.Lig'de ise şov yapan Bolasie çıktığı 28 maçta 18 kez rakip fileleri havalandırdı, 3 de asist yaptı. Sezon sonunda Rizespor'dan ayrılan 34 yaşındaki futbolcu takım bulamamıştı. 

17 maçta 20 puan

Bolasie'nin yeni kulübü bugün belli oldu. Uzun yıllar Premier Lig'de boy gösteren Swensea City, deneyimli hücumcuyu kadrosuna kattığını açıkladı. Swensea, Premier Lig'in bir alt ligi olan Championship'te 17 maçta 20 puanla 17. sırada yer alıyor. 

Rizespordan ayrılan Yannick Bolasienin yeni takımı belli oldu İngiltereye döndü

YORUM YAZ