MENÜ

Rizespor'a Emirhan Topçu piyangosu!

Karadeniz ekibinin genç savunmacısına İspanya’dan talip çıktı. La Liga ekiplerinden Las Palmas, Rizesporlu Emirhan Topçu için 2 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Yaz döneminde transferin gerçekleşme ihtimali epey yüksek gözüküyor.

Rizespor'a Emirhan Topçu piyangosu!

Bu sezon potansiyelli isimlere yatırım yapan Çaykur Rizespor, elindeki genç oyuncularla da güçlü bir kadro oluşturdu. Karadeniz ekibi, geride kalan 30 haftada topladığı 42 puan ile 7. sırada yer aldı. İlhan Palut’un ekibi, Avrupa potasının ise tam 4 puan gerisinde yer alıyor. Bu arada Karadeniz ekibinin elinde bulunan birçok isme teklif gelmişti. Son olarak, takımın yıldız savunmacısı Emirhan Topçu, İspanya’nın radarına takıldı. La Liga ekiplerinden Las Palmas, 23 yaşındaki stoper için teklifini Yeşil-Mavililer’e iletti.

Haberin Devamı

Teklifin yükselmesi bekleniyor

Gelen haberlere göre genç futbolcu için ilk etapta önerilen rakamın bedeli 2 milyon Euro oldu. Rizespor, bu teklife sıcak baksa da bu teklifin biraz daha üzerinde bir bonservis bedeli bekliyor. Yaz transfer döneminde görüşmelerin hararetlenmesi ve resmi açıklamanın gelebileceği öne sürüldü. Eğer bu rakam, 3 milyon Euro dolaylarına yükseltilirse transfer de büyük ihtimalle gerçekleşecek.

Rizespora Emirhan Topçu piyangosu

YORUM YAZ