MENÜ

Rizespor'a büyük piyango! İki yıldız yolcu...

Dal Varesanovic ve Emirhan Topçu’ya olan ilgi Karadeniz ekibini heyecanlandırmış durumda. Rizespor her iki oyuncudan da rekor düzeyde bonservisler elde ederek kasasını doldurmanın planlarını yapıyor.

Rizespor'a büyük piyango! İki yıldız yolcu...

İlhan Palut yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Çaykur Rizespor’da yıldızı parlayan isimlere gelen teklifler yönetimi mutlu ediyor. Karadeniz ekibinin özellikle sezon başında kadrosuna kattığı Dal Varesanovic bu konuda en dikkat çeken oyuncuların başında geliyor. Son derece düşük bir maliyetle takıma kazandırılan ve Yeşil-Mavili ekibe 10 golün üzerinde katkı sağlayan 21 yaşındaki futbolcu için şimdiden çok sayıda teklif var. Başta La Liga’dan Real Soceidad olmak üzere İtalya ve Fransa’dan gözlemcilerin radarına takılan Varesanovic’in Vedat Muriç’ten sonra rekor bir bonservisle satışı gündeme gelebilir. 

Haberin Devamı

Rizespora büyük piyango İki yıldız yolcu...

Emirhan da gidebilir

Rizespor’da Emirhan Topçu’ya dair yurtdışı kulüplerinden gelen ilgi de sürpriz oldu. Uzun süredir yerel basın dahil olmak üzere dış basın gündeminde de yer alan oyuncuya Las Palmas teklif yapmıştı. Kulüpler arasındaki görüşmeler henüz resmiyet boyutunda değil. Ancak Çaykur Rizespor’un her iki oyuncudan da sezon sonunda çok ciddi bonservis bedellerini kasasına koyma ihtimali hiç de az görünmüyor.

Rizespora büyük piyango İki yıldız yolcu...

YORUM YAZ