MENÜ

Rizespor, John Mary ile yollarını ayırdı! Yeni takımı belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Rizespor, John Mary ile yollarını ayırdığını açıkladı. Öte yandan Mary'nin yeni takımı da resmen belli oldu.

Rizespor, John Mary ile yollarını ayırdı! Yeni takımı belli oldu

İlhan Palut yönetimindeki Rizespor'da John Mary ile yolların ayrıldığı açıklandı. Karadeniz ekibi karşılıklı anlaşma sonucunda bu kararın alındığını belirtti.

Haberin Devamı

Rizespor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Futbolcumuz John Mary ile karşılıklı anlaşma sağlanarak yollarımız ayrılmıştır. John Mary’e takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz."

YENİ TAKIMI MANİSA FK

Manisa FK, son olarak Çaykur Rizespor forması giyen golcü oyuncu John Mary ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. İmza törenine Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan katıldı. İmza töreninde konuşan kulübün yeni transfer John Mary, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini biliyorum. Buraya başarılı olmak için geldim. Gollerimle takımıma en yüksek katkıyı vermek istiyorum. Çok çalışıp sezon sonunda hedefimiz olan Süper Lig’e ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

John Mary’nin geçtiğimiz sezon Trendyol 1. Lig’de sergilediği performansa dikkat çeken Başkan Mevlüt Aktan, “John Mary, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselen Çaykur Rizespor takımının en önemli oyuncularından biriydi. Aynı katkıyı Manisa Futbol Kulübümüze de vereceğine inanıyoruz. Takımımıza önemli bir güç katacak. John Mary’i kadromuza kattığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Rizespor, John Mary ile yollarını ayırdı Yeni takımı belli oldu

Rizespor, John Mary ile yollarını ayırdı Yeni takımı belli oldu

YORUM YAZ