MENÜ

(ÖZET) KARTAL YÜKSEK UÇUYOR! Çaykur Rizespor - Beşiktaş maç sonucu: 0-4

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında karşı karşıya geldi. Karadeniz temsilcisi, 7 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıktı ancak Kartal, oynadığı futbol ve attığı müthiş gollerle sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı. Semih Kılıçsoy yıldızlaşırken kritik 3 puanın sahibi oldu. Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçına dair tüm detaylar haberimizde...

(ÖZET) KARTAL YÜKSEK UÇUYOR! Çaykur Rizespor - Beşiktaş maç sonucu: 0-4

Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Karşılaşma Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadelede Rashica skor perdesini açarken genç Semih sahneye çıktı ve takımı adına 2 gol kaydetti. Semih daha sonra Cenk Tosun'a bir de asist yaptı ve maçın yıldızı olmayı başardı. Detayları haberimizde...

Haberin Devamı

KRİTİK GALİBİYET! 

Beşiktaş, Çaykur Rize deplasmanında aldığı 4-0'lık galibiyetin ardından Süper Lig'deki puanını 32'ye çıkardı ve 4. sırada yer aldı. Ev sahibi Rize ise 29 puanda kaldı ve ligin 6. sırasında kaldı. 

MAÇTAN BÖLÜMLER

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

MAÇ GOLLE BAŞLADI!

4' GOL! Beşiktaş, Rize deplasmanında Rashica'nın ceza sahası dışından attığı müthiş golle 1-0 öne geçti. 

(ÖZET) KARTAL YÜKSEK UÇUYOR Çaykur Rizespor - Beşiktaş maç sonucu: 0-4

KARŞILIKLI POZİSYONLAR

24' Beşiktaş'ın geliştirdiği hızlı atakta Cenk Tosun sağdan ceza sahasına girdi. Oldukça müsait bir pozisyonda olan Cenk'in vuruşu üstten auta çıktı. 

26' Çaykur Rizespor'da kullanılan taç atışı sonrasında sağdan ceza sahasına giren Benhur, iyi bir şut çıkardı ancak kaleci Mert topu kornere çeldi. 

Haberin Devamı

28' GOL! Karadeniz ekininin geliştirdiği atakta Zeqiri'nin şutu bir anda ceza sahası önünde Gaich'in önünde kaldı. Arjantinli forvet, topu ağlara göndermekte zorlanmadı ve mücadeleye 1-1'lik eşitlik geldi. 

GOL İPTAL! Hakem Abdülkadir Bitigen, Gaich'in golü sonrasında VAR'a çağrıldı. Benhur'un ofsaytta olduğuna kanaat getiren Bitigen, Rizespor'un golünü iptal etti ve mücadelenin endirekt serbest vuruşla başlamasını istedi. 

GENÇ YILDIZ YİNE SAHNEDE! 

45' GOL! Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Rizespor deplasmanında uzaktan vurdu. Yağmutlu havada kaleciler için son derece tehlikeli olan bir vuruş yapan Semih, kaleci Gökhan'ı mağlup etti ve takımını 2-0 öne geçirdi. 

Mücadelenin ilk yarısını Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanında 2-0 önde tamamladı. 

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı (VİDEO)

İKİNCİ YARI BAŞLADI! 

47' GOL! Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy bir kez daha sahneye çıktı. Genç yıldız, ceza sahası içinde savunmadan seken topu kontrol ederek sağına çekti ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Skoru 3-0'a getirdi. 

(ÖZET) KARTAL YÜKSEK UÇUYOR Çaykur Rizespor - Beşiktaş maç sonucu: 0-4

55' DİREKTEN DÖNDÜ! Çaykur Rizespor'da Shelvey, ceza sahası yayından sert bir vuruş yaptı, ancak top direkte patladı. 

78' GOL! Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'un asistinde Cenk Tosun topu ağlara gönderdi ve skoru 4-0'a getirdi. 

MAÇ BİTTİ! 

Beşiktaş, zorlu Rize deplasmanında 4-0'lık skorla kazandı ve kritik 3 puanı aldı.

Haberin Devamı

 

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe: Bizim için rahat bir maç oldu

(ÖZET) KARTAL YÜKSEK UÇUYOR Çaykur Rizespor - Beşiktaş maç sonucu: 0-4

YORUM YAZ