MENÜ

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Trabzonspor maç sonucu: 1-0

Trendyol Süper Lig'in 22. haftası Karadeniz derbisine sahne oldu... İlhan Palut döneminde başarılı bir sezon geçiren Çaykur Rizespor ile ligde 3. sırada bulunan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Rize kazandı, Galatasaray karşısında ağır yara alan Bordo-Mavililer, Rize mücadelesinde de yenilgiyi yaşadı.

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Trabzonspor maç sonucu: 1-0

İlhan Palut yönetimindeki Çaykur Rizespor ile Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzbonspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında kozlarını paylaştı.  Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan Karadeniz derbisinde kazanan Yeşil-Mavililer oldu. Rize, 78. dakikada Dal Varesanovic'in attığı golle zorlu mücadeleyi 1-0 kazandı ve 35 puana yükselerek Avrupa potası iddiasını gösterdi. Galatasaray karşısında 5-1 gibi ağır bir yenilgi alan Fırtına, Rize deplasmanında da kaybedince kara bulutlar yeniden takımın üstünde dolaşmaya başladı. Bordo-Mavililer 37 puanda kaldı. 

Haberin Devamı

CANLI ANLATIM

1' Mücadelede ilk düdük çaldı, karşılaşma başladı.

GOL İPTAL!

45' Shelvey orta alandan arka direğe ortaladı, top içeri çevrildi, penaltı noktası üzerinde Emirhan Topçu kafayı vurdu ve fileleri sarstı. Ancak pozisyon VAR'da incelendi ve ofsayt tespit edildiği için gol iptal edildi.

İlk devre sona erdi.

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı (VİDEO)

46' İkinci yarı başladı.

GOL!

78' Gaich sol kanattan sağ kanatta ceza alanına giren Dal Varesanovic'e topu gönderdi, başarılı futbolcu çaprazdan uzak köşeye yerden sert vurdu ve top filelerde: 1-0.

Mücadele sona erdi.

 

İLK 11'LER

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Emirhan, Hojer, Shelvey, Olawoyin, Varesanovic, Benhur, Zeqiri, Gaich

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Baniya, Benkovic, Eren, Berat, Mendy, Bardhi, Visca, Fountas, Enis

Haberin Devamı

 

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Trabzonspor maç sonucu: 1-0

YORUM YAZ