İlhan Palut'la anlaşma sağlandı! Sözleşmesi sona eriyordu

Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut'la yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

İlhan Palut'la anlaşma sağlandı! Sözleşmesi sona eriyordu

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Rizespor'da flaş bir karara imza atıldı. Yeşil-beyazlılar, teknik direktör İlhan Palut ile yeni sözleşme görüşmelerine başladı.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Rizespor ile İlhan Palut arasındaki görüşmelerde sözleşme uzatma konusunda prensip anlaşmasına varıldığı aktarıldı.

Rizespor, İlhan Palut yönetiminde bu sezon 39 maça çıktı. 47 yaşındaki teknik direktörün öğrencileri bu karşılaşmalarda 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Teknik direktörlüğe Hatayspor'da başlayan İlhan Palut daha sonra Göztepe ve Konyaspor'u çalıştırdı.

Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut, kötü bir sezon geçirmediklerini belirterek, “Daha iyisini yapabilirdik” dedi.

İlhan Palutla anlaşma sağlandı Sözleşmesi sona eriyordu

“Kötü bir sezon geçirmedik ama daha iyisini yapabilirdik”

Kötü bir sezon geçirmediklerini fakat daha iyisini de yapmak istediklerini belirten İlhan Palut, “Hatayspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Haftalık rutin çalışmalar yapıyoruz. Bugün de bir taktik antrenmanımız olacak. Ligin son maçı birçok takım için çok önemli. Bütün takımlar ciddi bir şekilde yerini alacaklar. Güzel maçlar olacak. Hatayspor maçında eksiklerimiz var. Gökhan Akkan ve Emirhan Topçu sezonu kapattı. Akintola, Gustavo ve Zeqiri cezalı oyuncularımız. İyi mücadele etmeye çalışacağız. Kötü bir sezon geçirmedik ama daha iyisini yapabilirdik. Ligin bitimine 6 hafta kala Avrupa’ya katılım düzeyindeydik. Bazı maçlardaki kırılma anları bizi bu hedefimizden ayırdı. Sezona başlarken böyle bir hedefimiz yoktu. Sezon içerisinde kendimize bu hedefi koyduk fakat olmadı. Fena bir sezon değildi. Gittiğimiz takımlarda belli bir oyun kültürümüz var. Bunu takımımıza oturtmaya çalışıyoruz. Oyuncularımıza bu oyunu inandırmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ