MENÜ

Çaykur Rizespor'un serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

Bu sezon İlhan Palut yönetiminde iç sahada hiç kaybetmeyen Çaykur Rizespor'un serisi, Galatasaray karşısında gelen 1-0'lık yenilgi ile sona erdi.

Çaykur Rizespor'un serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

İlhan Palut yönetiminde sezona fena başlamayan Çaykur Rizespor, özellikle evinde aldığı sonuçlarla dikkat çekiyordu. Yeşil-Mavililer, taraftarı önünde 4 lig maçının hiçbirini kaybetmezken; 2 galibiyet ve 2 beraberlik almıştı. Ancak bu seriyi Galatasaray bozdu. Aynı zamanda geçen hafta Kayseri’ye kaybeden Rize, bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta yenildi.

Haberin Devamı

Çaykur Rizesporun serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

İLHAN PALUT'UN HAKEM İSYANI

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, mücadelenin ardından hakem kararlarına yönelik tepkisini gösterdi. Yaptığı açıklamada Palut, “Abdülkerim Bardakcı topa dokunmadan... Ne diyeyim, faul dememek için kelimeler arıyorum. Topa dokunamadan Ibrahim Olawoyin’i yere düşürüp... Pardon, Ibrahim Olawoyin yere düşüp... Faul demeyeyim. Oradan şanssız bir gol yedik. Kadir Sağlam ve Koray Gençerler daha iyi bilir. Bu konuda konuşmak istemiyorum. Karara katılmasam da, ‘Şöyle daha iyi olurdu’ desem bile bizim için faydası yok. Benim görevim takımı ayağa kaldırmak” ifadelerini kullandı.

 

Çaykur Rizesporun serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

YORUM YAZ