MENÜ

Çaykur Rizespor'un bileği bükülmüyor! Hatayspor'a da geçit vermediler

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 19. Haftasında evinde Hatayspor’u 2-0 mağlup etti. Mücadelede atılan 3 gol, ofsayt nedeniyle iptal edildi. İşte maçın tüm detayları…

Çaykur Rizespor'un bileği bükülmüyor! Hatayspor'a da geçit vermediler

Trendyol Süper Lig’in 19. Haftasında Çaykur Rizespor, Hatayspor’u konuk etti. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Hatayspor 9. dakikada Strandberg’in golüyle öne geçti ancak pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kaldırıldı.

Haberin Devamı

Oyunun kontrolünü eline alan Çaykur Rizespor, 19. dakikada Varesanovic’in golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Çaykur Rizesporun bileği bükülmüyor Hatayspora da geçit vermediler

3 DAKİKADA 2 GEÇERSİZ GOL

İlk devreyi 1-0 önde kapatan İlhan Palut’un öğrencileri, ikinci yarıya da hızlı başladı. 52. dakikada Gaich farkı ikiye çıkardı ancak VAR incelemesinin ardından gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 55’te Gaich bir kez daha ağları havalandırdı ancak pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kaldırıldı. Hatayspor kalesinde baskısını sürdüren Çaykur Rizespor, Olawoyin’in 82. dakikada kaydettiği gol ile farkı ikiye çıkardı.

YENİLMEZLİK SERİSİ 7 MAÇA ÇIKTI

Çaykur Didi Stadyumu’nda kalan sürede skor değişmedi ve Çaykur Rizespor, evinde Hatayspor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Karadeniz temsilcisi bu galibiyetle birlikte puanını 29’a yükseltti. Hatayspor ise 19 puanda kaldı. Çaykur Rizespor aynı zamanda yenilmezlik serisini yedi maça çıkarırken Hatayspor’un galibiyet hasreti de altı maça yükseldi.

Haberin Devamı

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

GOL | Çaykur Rizespor, 19. dakikada Varesanovic'in golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Çaykur Rizespor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ GOL VAR'DAN DÖNDÜ | Çaykur Rizespor, 52. dakikada Gaich'in golüyle farkı ikiye çıkardı. Ancak VAR incelemesi sonrasında gol, ofsayt kararı nedeniyle iptal edildi.

YİNE OFSAYT | Çaykur Rizespor, 55. dakikada Gaich ile bir kez daha gol buldu ancak pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kaldırıldı. 

GOL | Çaykur Rizespor, 82. dakikada Olawoyin'in golüyle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Kaşılaşma Çaykur Rizespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Cihan Aydın, Samet Çiçek, Hakan Karabalcık

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Hojer, Seyfettin, Emirhan, Muhammet, Shelvey (Dk.90+1 Pinchi), Olawoyin, Zeqiri (Dk.71 Mithat), Varesanovic (Dk.71 Gustavo), Benhur (Dk.90+1 Halil), Gaich (Dk.78 Minchev)

Hatayspor: Erce, Ghoulam (Dk.57 Kamil), Maksimovic, Burak, Kerim, Giorgi (Dk.85 Rayane), Görkem (Dk.72 Dadashov), Ömer (Dk.57 Fernandes), Hodzic, Bashiru, Strandberg

Haberin Devamı

GOLLER: Dk.19 Varesanovic, Dk.82 Olawoyin (Çaykur Rizespor)

SARI KART: Ghoulam, Hodzic (Hatayspor)

 Çaykur Rizesporun bileği bükülmüyor Hatayspora da geçit vermediler

YORUM YAZ