MENÜ

Çaykur Rizesporlu Selim Ay'a yurt dışından talip!

Karadeniz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli futbolcuya teklif yağıyor. Süper Lig'den birçok talibi olan Selim Ay için Yunan ekiplerinin de devreye girdiği öğrenildi.

Çaykur Rizesporlu Selim Ay'a yurt dışından talip!

1 sezonluk aranın ardından yeniden Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Genç isimlere yönelen Karadeniz ekibi şu ana kadar Khusniddin Alikulov (24), Mustafa Şengül (24), Taha Şahin (22) ve Eray Korkmaz'ı kadrosuna kattı. Yeşil-Mavililer'de operasyon sürerken iç transferde ve ayrılacak isimler de hareketli saatler yaşanıyor.

Haberin Devamı

 

İDDİALARI GÜÇLENDİREN HABER...

Rizespor'un tecrübeli oyuncusu Selim Ay için hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler olduğu öğrenildi. 32 yaşındaki stopere özellikle komşu ülke Yunanistan'dan ilgi bulunuyor. Süper Lig'den de talipleri olan Selim'in geleceğiyle ilgili transfer görüşmelerini de temsilcisi Ahmet Bulut yapıyor.

12 yılda 3 takım

Bu kadar ilgi sonrasında Karadeniz temsilcisinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan başarılı futbolcunun takımıyla 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezonun ikinci yarısını Altınordu'da kiralık olarak geçiren deneyimli savunmacı futbola Konyaspor'da başladı. Yeşil-Beyazlılar'da Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferi yaşayan Selim Ay kariyer istikrarıyla öne çıkıyor. 12 yıldır profesyonel olan 32 yaşındaki futbolcu kariyerinde sadece 3 takımda forma giydi.

Haberin Devamı

Çaykur Rizesporlu Selim Aya yurt dışından talip

YORUM YAZ