MENÜ

Çaykur Rizespor'dan transfer bombardımanı!

Süper Lig’e yeniden dönen ve kalıcı olmak isteyen Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’den Samet Akaydın, Galatasaray’dan ise Yunus Akgün, Emre Kılınç ve Taylan’ı gündemine aldı. Karadeniz ekibi, Antalya’dan Fernando ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Çaykur Rizespor'dan transfer bombardımanı!

Ligde kalıcı olmayı hedefleyen Karadeniz ekibinde neredeyse baştan aşağı kadro değişecek. Transferde şu ana kadar sessiz kalan, henüz kimseye imza attırmayan Çaykur Rizespor’da büyüklere transfer taarruzu var. 4 büyüklerden oyuncuları gündemine alan Yeşil Mavililer, Fenerbahçe’den Samet Akaydın, Galatasaray’dan Taylan Antalyalı, Emre Kılınç ve Yunus Akgün’ü istedi.

Haberin Devamı

Fernando ve Ahmed Hassan da listede

Yeşil-Mavililer, ayrıca geçen yıl Antalyaspor’da görev yapan Fernando’yu kadrosuna katmak istiyor. Rizespor, Alanyaspor’un golcüsü Ahmed Hassan için de harekete geçti. Karadeniz temsilcisi, iki oyuncu ile görüşüp, transferleri bitirmek istiyor. Hayli kabarık bir listeyle görüşmelerine devam eden Atmacalar, bu hafta içerisinde bombaları patlatmak istiyor.

Kevin Medina imzaya geliyor

Rizespor’un transferdeki şu ana kadar attığı tek somut adım Karabağ’dan Kevin Medina oldu. Yeşil-Mavililer, Medina’yla ön protokol yaptı. Kolombiyalı stoperin birkaç gün içerisinde şehre gelerek imzayı attıktan sonra çalışmalara katılacağı belirtildi.

Çaykur Rizespordan transfer bombardımanı

YORUM YAZ