MENÜ

Çaykur Rizespor'dan çifte transfer hamlesi!

Sezonun flaş takımı olan Atmacalar, gözünü daha da yukarıya dikti. Yeşil-Mavililer, Adana Demirspor’dan Akintola ile her konuda el sıkıştı, iş imzaya kaldı. Plzen’in deneyimli orta saha oyuncusu Kalvach da şehre geldi. İki oyuncu da resmen duyurulacak.

Çaykur Rizespor'dan çifte transfer hamlesi!

Süper Lig’de başarılı bir performans sergileyen ve 36 puanla 5. sırada yer alan Çaykur Rizespor, hedef büyütüyor ve ilk dört sıra için iddiasını artıracak hamlelere hazırlanıyor. Yeşil-Mavililer, bu kapsamda transfer çalışmalarını sonlandırmak üzere.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespordan çifte transfer hamlesi

77 maçta 13 gol, 4 asist

Karadeniz ekibi, Adana Demirspor’dan ayrılan 28 yaşındaki ofansif sol kanat oyuncusu David Akintola ile anlaşmaya çok yakın. Akintola, Adana Demirspor’da geçirdiği 3 yıl boyunca toplamda 77 maçta 13 gol ve 4 asistlik performans sergilerken, bu sezon 18 maçta 3 gol atmıştı.

Çaykur Rizespordan çifte transfer hamlesi

Özel uçakla geldi

Çaykur Rizespor ayrıca orta sahasını da güçlendirmeyi hedefliyor ve bu doğrultuda Çekya 1. Lig ekibi Viktoria Plzen’den 28 yaşındaki Lukas Kalvach’ı kadrosuna katmak üzere. Kulüp yönetimi, özel bir uçakla Rize’ye getirilen Kalvach ile son detayları görüşüyor ve herhangi bir aksilik çıkmazsa oyuncuyla sözleşme imzalayacak. Kalvach, Viktoria Plzen formasıyla bu sezon 30 maça çıkıp 3 gol atarak 7 asist üretti.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespordan çifte transfer hamlesi

YORUM YAZ