MENÜ

Çaykur Rizespor'dan 10 numara hamlesi! Beşiktaş'tan ayrıldı...

Spor Toto Süper Lig’e ikinci olarak yükselen Çaykur Rizespor, transfer çalışmalarına başladı. Orta sahaya ses getirecek bir hamle yapmaya hazırlanan Atmacalar, sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan yıldız 10 numaraya kanca attı.

Çaykur Rizespor'dan 10 numara hamlesi! Beşiktaş'tan ayrıldı...

Spor Toto 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor son haftada 68 puana ulaşıp ligi 2. sırada tamamlayarak lider Samsunspor'un ardından Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu. 2021-22 sezonunun 36. haftasında matematiksel olarak Süper Lig’e veda eden Rize temsilcisi, ligi 36 puanla 17. sırada tamamlayıp 1. Lig’e düşmüştü.

Haberin Devamı

BOMBA KUNTZ İDDİASI!

SÜPER LİG'E YENİDEN 'MERHABA'

Sezon başında başkan değişikliğinin yaşandığı Rize ekibinde göreve gelen yeni yönetim, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yola devam etme kararı aldı. Geçen yıl takımıyla küme düşme üzüntüsü yaşayan Korkmaz, taraftarlardan zaman zaman gelen ‘istifa’ çağrılarına karşılık takımıyla omuz omuza mücadele verdi. Ligin ikinci devresinde yükselişe geçen yeşil mavililer, ligi 2. sırada tamamlayıp 1 yıl aranın ardından Süper Lig’e yeniden ‘merhaba’ dedi.

Çaykur Rizespordan 10 numara hamlesi Beşiktaştan ayrıldı...

ŞAMPİYONLUK SONRASI VEDA

Karadeniz ekibi, takımı Süper Lig'e çıkaran Bülent Korkmaz ile yolların ayrıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli teknik direktöre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edildi, "21 Şubat 2022’den bu yana kulübümüzde görev yapan, 31 Mayıs 2023 tarihi itibariyle sözleşmesi sona eren, Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadığımız teknik direktör Bülent Korkmaz'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendisine başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespordan 10 numara hamlesi Beşiktaştan ayrıldı...

YENİ HOCA İLHAN PALUT

Sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran Atmacalar'ın yeni hocası İlhan Palut oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz teknik direktörlük görevi için İlhan Palut ile prensipte anlaşmaya varmıştır. Deneyimli teknik direktör ilhan Palut, önümüzdeki günlerde düzenlenecek imza töreniyle kendisini Yeşil-mavi renklerimize bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Yeni teknik direktörümüz İlhan Palut'a kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

'BURADA GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ'

Çaykur Didi Stadı'nda düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Palut, "Burada daha önce görev yapan her antrenör, yönetim ve teknik direktör enerjisini sonuna kadar kullanmıştır. Rize şehri özellikle uzun süredir Süper Lig'de var olan potansiyelini başarıya ve ligin özel takımı olması hedefine doğru tam olarak yöneltemediğini görüyoruz. Ben sadece bu takımın futbol anlamındaki teknik bölümde gelen en önemli kişisiyim. Bu şehir, yönetim, tüm camianın dinamikleriyle inşallah harekete geçecek. Burada güzel günler yaşayacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespordan 10 numara hamlesi Beşiktaştan ayrıldı...

11 AYRILIK BİRDEN!

Süper Lig bileti alınmasının ardından ayrılıklar gelmeye başladı. Karadeniz ekibi, sözleşmeleri sona eren 11 futbolcu için teşekkür mesajı yayımlandı. Yeşil-Mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüzle sözleşmesi sona eren Yannick Bolasie, Bahadır Öztürk, Alper Potuk, Ronaldo Mendes, Gökhan Gönül, Amilton, Emircan Altıntaş, Kerem Kalafat, Ogün Özçiçek ve Haqi Osman ve Abdullah Yiğiter'e takımımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

TRANSFERDE İLK HEDEF MAXIM

Çaykur Rizespor, gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor. Orta sahaya ses getirecek bir takviye yapmak için çalışmalara başlayan Karadeniz ekibinin bonservisi Gaziantep FK'da bulunan Alexandru Maxim'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

Çaykur Rizespordan 10 numara hamlesi Beşiktaştan ayrıldı...

SEZONU BEŞİKTAŞ'TA TAMAMLADI

Haberin Devamı

Deprem felaketinin ardından kiralık olarak Beşiktaş'ın yolunu tutan Rumen 10 numara, sözleşmesinin sona ermesiyle Siyah Beyazlı ekipten ayrıldı. Satın alma opsiyonsuz Siyah Beyazlılara imza atan Maxim'in geleceği şimdiden merak konusu. Beşiktaş'ta 11 lig maçında forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, skor katkısı veremedi.

Çaykur Rizespordan 10 numara hamlesi Beşiktaştan ayrıldı...

YORUM YAZ