MENÜ

Çaykur Rizespor’da İlhan Palut'un geleceği belli oldu!

Çaykur Rizespor’da gündem; sezona damga vuran teknik direktör İlhan Palut ve takımın yıldızlaşan isimleri Jonjo Shelvey ile Emirhan Topçu’nun geleceği... Yönetici Hasan Bakır, taraftarın merak ettiği konulara yanıt verdi.

Çaykur Rizespor’da İlhan Palut'un geleceği belli oldu!

Sezonun flaş takımları arasında yer alan Çaykur Rizespor’da teknik direktör İlhan Palut’un takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Bu konuda en net açıklama yönetici Hasan Bakır’dan geldi. Bakır, “İlhan Hoca ile aramızda hiçbir problem yok. İlhan Hoca’yla tekrardan anlaşma konusunda maddi bir sorun yaşanmayacaktır. İlhan hocanın önümüzdeki sezon Rizespor’da olmasını çok güçlü bir şekilde istiyoruz. Şu anda resmi anlamda bir adım atılmadı. İlhan hoca, Rizespor’da mutlu. Biz de hocamızdan memnunuz. Şahsi yorumum; İlhan hoca gelecek sezon Rizespor’da devam edecek. İlhan hoca ile sözleşme uzatma konusunda prensip olarak anlaştık. Fakat şu anda resmi imzalar atılmadı. Resmi olarak biten bir şey yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor’da İlhan Palutun geleceği belli oldu

‘Shelvey için şartlar zorlanacak’

Premier Lig takımı Nottingham Forest’ten sezon öncesinde kiralanan Jonjo Shelvey’ye de ayrı bir parantez açan Hasan Bakır, “Jonjo Shelvey, Rize’de mutlu, bizler de Shelvey’in performansından memnunuz. Ancak Shelvey’in kulübü Nottingham Forest ile sözleşmesi devam ediyor. Maddi şartlar oluşursa Shelvey’i kadromuza katacağız” dedi. Bakır; Emirhan Topçu için Las Palmas ve Avrupa’dan teklifler aldıklarını söyledi.

YORUM YAZ