MENÜ

Çaykur Rizespor'a Dal Varesanovic piyangosu! Avrupa ekipleri talip

23 maçta 8 gol atıp 2 asistle yıldızlaşan Rizesporlu Dal Varesanovic’e Avrupa takımlarından talipler çıkmaya başladı. Udinese, 22 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgileniyor, sezon sonunda Karadeniz ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Çaykur Rizespor'a Dal Varesanovic piyangosu! Avrupa ekipleri talip

FK Sarajevo ve Dinamo Zagreb altyapılarında oynayan Dal Varesanovic, 2017 yılında teknik direktörlüğünü İngilizlerin efsane ismi Steven Gerrard’ın yaptığı Liverpool U18 takımına transfer olmuştu. 3 sene Liverpool’un alt yaş kategorilerinde forma giyen Varesanovic, 2020 yılında eski takımı FK Sarajevo’ya dönüş yaptı. FK Sarajevo’da 3 sezon forma giyen ve başarılı futboluyla Bosna Hersek Milli Takımı’na davet edilen genç yıldız adayı, bu yaz transfer döneminde geldiği Çaykur Rizespor’da ise sezona damga vuran isimler arasında yer aldı. Atmacalar ile şimdiye kadar 23 maça maça çıkan ve takımına 8 gol atıp 2 de asistle katkı sağlayan Bosnalı yıldıza şimdiden teklifler gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Palut’un gözdesi

İtalyan ligi ekiplerinden Udinese’nin başarılı oyuncuyla yakından ilgilendiği ve sezon sonu için Karadeniz ekibine 2 milyon Euro’luk bir teklif hazırlığında olduğu belirtildi. Rizespor’la 2026 yılına kadar kontratı bulunan oyuncu, İlhan Palut’un da orta alandaki en önemli isimlerinden biri konumunda.

Çaykur Rizespora Dal Varesanovic piyangosu Avrupa ekipleri talip

YORUM YAZ