MENÜ

Çaykur Rizespor; Rondon ve Gökhan Gönül transferlerini bitirdi!

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, flaş hamlelerle kadrosunu güçlendiriyor. Fenerbahçe’nin yollarını ayırdığı Gökhan Gönül’le her konuda anlaşma sağlandı. Forvete ise Salomon Rondon kesinleşti. Çaykur Rizespor'da transferlerin birkaç güne kadar resmen duyurulması bekleniyor.

Çaykur Rizespor; Rondon ve Gökhan Gönül transferlerini bitirdi!

Tahir Kıran'ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla transferde flaş isimlere yönelen Çaykur Rizespor’dan bombalar ardı ardına geliyor. Yeşil- Mavililer, ligde ilk 5’e oynayacak bir kadro kurmaya çalışıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim Fenerbahçe’de sözleşmesi yenilenmeyen deneyimli sağ bek Gökhan Gönül’le her konuda anlaştı. Fenerbahçe’nin dün Gökhan ile yeni sezonda yola devam etmeyecekleri yolundaki açıklaması sonrası deneyimli savunma oyuncusunun Rize’ye imza atacağı belirtildi. Atmacalar’da forvet konusu da çözüme kavuşuyor.

Haberin Devamı

Salomon Rondon'da geri sayım

Uzun bir süredir Salomon Rondon’un peşinden giden Çaykur Rizespor bu transferde de mutlu sona ulaşmak üzere. Çin’de bir yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncunun kontratıyla ilgili son pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. Transferin birkaç güne kadar açıklanması gündemde. Çaykur Rizespor, Salomon Rondon’un yanına bir golcü daha almanın hesaplarını yapıyor.

YORUM YAZ