MENÜ

Casper'ın yeni akıllı telefonu VIA G4 için geri sayım

Casper, yeni akıllı telefonu VIA G4’ü kullanıcıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Damla V çentik tasarımı ve geniş kullanım alanı sağlayan ekranıyla trendlere göz kırpan VIA G4, yüksek performans sunan yapay zekalı kamerası ve uzun ömürlü bataryasıyla kendi sınıfında bir adım öne çıkıyor.

Casper'ın yeni akıllı telefonu VIA G4 için geri sayım

Casper’ın “Octa Core” işlemcisiye ev sahipliği yapan yeni akıllı telefonu VIA G4 için geri sayım bşaladı.

Haberin Devamı

G serisinin yeni modeli VIA G4, damla V çentik tasarımı sayesinde ekran zevkini ikiye katlama fırsatı sunuyor. %82 ekran gövde ve 6.22’’ yüksek ekran boyutuna sahip yeni çentik dizaynı ile kullanıcılar, sosyal medyaya göz atarken, oyun oynarken veya video izlerken çok daha fazla ayrıntıyı yakalayabiliyor.

TREND RENKLER VE ERGONOMİK KULLANIM

Serinin yeni telefonu VIA G4, gradyan geçişlere sahip olan kozmik mavi ve uzay siyahı olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor.

VIA G4’te bulunan Helio P22 işlemci, yapay zekâya ev sahipliği yapıyor. VIA G4'de 2.0 GHz yüksek frekans hızı ve 8 çekirdek de bulunuyor. 13+2MP çift arka kamerada bulunan f/1.8 diyafram aralığı ve yapay zeka üst seviye fotoğraf çekilmesini sağlıyor. Bu sayede gece karanlıkta ya da Portre modunda fotoğraf çekmek isterken başarılı sonuçlar çıkartıyor.

Haberin Devamı

UZUN BATARYA PERFORMANSI VE ANDROİD 9.0 PİE

Ayrıca 3500 mAh bataryaya sahip telefon, tek şarj ile ortalama 1.5 - 2 gün kullanım deneyimi sunuyor. Cihaz Android işletim sisteminin en güncel sürümü Android: 9.0 Pie’a da ev sahipliği yapıyor.

YORUM YAZ