MENÜ

Çarpıcı Fenerbahçe yorumu: Tamamen yerlerde!

Fenerbahçe, takımın başına sezon sonuna kadar Altay’ın teknik direktörü Yalçın Koşukavak’ı getirmek istedi. Yeni sezonda da teknik kadroda olması teklif edildi. Ancak Yalçın Koşukavak, Altay’ı bırakmak istemedi. Fenerbahçe’nin bu hamlesi taraftarın ve camianın tepkisini çekti. Yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin bu hamlesi hakkında konuştu.

Ersun Yanal'ın teknik direktörlük görevinden ayrılmasının ardından yeni hoca arayışları hızla sürerken, Fenerbahçe yönetiminin gerçekleştirdiği bir hamle camiayı ve taraftarları ayağa kaldırdı. Fenerbahçe, Altay'ın hocası Yalçın Koşukavak'a sezon sonuna kadar hocalık teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin teknik direktör hamlesini yorumlayan yazarımız Erman Özgür, "Ali Koç'un uzun süreli planları da kısa süreli planları da tutmadı. Fenerbahçe o kadar kötü gidiyor ki... Fenerbahçe o kadar kötü gidiyor ki! Fenerbahçe'nin yakaladığı hava tamamen yerlerde. Malzemeci bile sahaya çıksa bundan daha iyi oynamalı. 9 kişi kalmış bir takıma şut çekememek ne demek? Altay'ın teknik direktörünü takıma getirdiğinde oyuncuları buna nasıl ikna edeceksin?" dedi.

YORUM YAZ