MENÜ

Carlo Ancelotti'den Gareth Bale'e destek

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, son dönemde eleştirilerin hedefi olan Gareth Bale'e destek çıktı. Tecrübeli teknik adam Bale'e inanmaya devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Carlo Ancelotti'den Gareth Bale'e destek

Sakatlığı nedeniyle haftalardır Real Madrid forması giymemesine rağmen Galler Milli Takımı tarafından kadroya çağrılan Gareth Bale'e teknik direktörü Ancelotti'den destek geldi.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre Real Madrid'in Rayo Vallecano ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmayan ancak Galler Milli Takımı'nın kadrosuna çağrılan futbolcu hakkında Ancelotti, "Galler'e onun oynayamayacağını söyleyemeyiz, çünkü elimizde objektif veriler var. İyileştiğine dair bir tarama var." ifadelerinde bulundu.

Ancelotti, oyuncusuna destek vererek sözlerine şu şekilde devam etti:

"Birincisi ben onun babası değilim. Bale'nin son dönemi iyi geçmemiş olabilir ama kimse Bale'in yaptıklarını unutamaz. 2014'te Şampiyonlar Ligi'ni ve Kral Kupası'nı kazanmamıza yardım etti. Taraftarlar bunu unutmuyor. En iyi durumunda değil ama ona inancımız olmalı. Milli takımdan döndüğünde oynamayı hak ediyorsa oynayacak."

Haberin Devamı

"Milli takım onu çağırıyorsa, oraya göndermeliyiz. Durumun nasıl olduğunu açıklıyoruz ve sonra Galler'in durumu değerlendirmek için bir haftası var. Bence Galler risk almayacak."

YORUM YAZ