MENÜ

Cardozo da Çin'e gidiyor

Çin Ligi ekiplerinden Shandong Lueng, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo için Trabzonspor Kulübü ile büyük ölçüde anlaştı.

Cardozo da Çin'e gidiyor

Trabzonspor'da transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Stephane Mbia'nın ardından Oscar Cardozo'da Çin yolcusu.

Bordo-Mavili kulüp, Oscar Cardozo'yu 5.5 milyon Euro bedelle geçtiğimiz sezonu Çin Ligi'nde 3. sırada tamamlayan Shandong Lueng'e satıyor. Kulüpler arasında anlaşmanın büyük oranda sağlandığı öğrenildi.

Cardozo; Stephane Mbia, Ersan Gülüm ve Burak Yılmaz'ın ardından bu sezon Türkiye Ligi'nden Çin'e giden 4. futbolcu olacak.

(TrabzonAjans)
Beşiktaş'ta savunma krizi!



Asım Örem: Teklif yok!

Öteyandan konuyla ilgli yönetimden ise ters yönde açıklamalar geldi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun Çin'e transferiyle ilgili, "Bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Resmi teklif de yok" dedi.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, bu sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarının son gelişmelerle ilgili sorularını yanıtladı. Cardozo'nun Çin'e transferiyle ilgili bir soru üzerine Örem, şu ifadeleri kullandı:

"Cardozo sakatlığı nedeniyle izinli olarak antrenmanlara çıkmıyor. Çin piyasayı tamamen günü birlik açıklamalarla sallıyor. Cardozo'nun sportif olarak kariyeri ortada. Cardozo gibi bir oyuncuya oradan teklif gelmesi çok doğal ama şunu söylemek gerekir ki bizim planlarımız içinde şu anda Cardozo ile ilgili böyle bir şey yok. Bize de resmi teklif yok. Dolayısıyla teklif gelmemiş bir şeyi değerlendirmek çok doğru değil. Douglas ve Cavanda konusunda da aynı şey geçerli. Şu anda bize yansıyan resmi teklif yok."

Haberin Devamı
YORUM YAZ