MENÜ

Çapkın Ronaldinho İş başında!

Dünya tarihinin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Ronaldinho, eski videolarıyla sosyal medyada gündem oluyor. Milan'da oynadığı dönemde iki İtalyan kadın spikere röportaj veren Ronaldinho'nun, sunucularla flörtleştiği anlar sosyal medyada tekrar paylaşılmaya başlandı. İşte o video...

Mart ayında sahte pasaport kullanarak Paraguay’a giriş yaptığı gerekçesiyle tutuklanan Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho ve kardeşi Roberto Assis Paraguay'da hapis cezasına çarptırılmıştı. Eski futbolcu kefalet bedelini ödeyerek hapis cezasını, ev hapsine çevirdi. Ronaldinho'nun eski videolarını izleyerek geçmişe giden sosyal medya kullanıcıları, her gün bir yeni videoyu tozlu arşivlerden çıkartarak oyuncuyu yad ediyor.

Haberin Devamı

Ronaldinho Kimdir?

21 Mart 1980'de Brezilya'nın Porto Alegre şehrinde doğan Ronaldinho, futbola Gremio şehrinde başlamıştır. Gremio'da gösterdiği başarılı performansın ardında önce Paris Saint Germain'e sonrasında da efsane olduğu Barcelona'ya transfer olmuştur. Ardından Milan, Flamengo, Atletico Minerio, Queretaro ve Fluminense'de forma giyen Ronaldinho, 16 Ocak 2018'de futbolu bırakmıştır. Kariyeri boyunca 97 kez Brezilya Milli Takım formasını giyen yıldız orta saha, 33 gole imza atmıştır.

Futbol hayat süresince 529 maça çıkan yıldız oyuncu kariyeri boyunca toplam 196 gol atmış ve 161 asistlik katkıyla oynamıştır. Tarihin en iyi oyuncularından birisi olarak gösterilen Ronaldinho, 1 Ballon D'or ödülü, 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve 1 Dünya Kupası kazanmıştır.

YORUM YAZ