MENÜ

Canlı yayında topa tuttu: Fenerbahçe'den anlamıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli'nin sosyal medya hesabı açmasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Ali Koç, bugünkü yaptığı açıklamada ise Comolli ile yola devam edileceğini açıkladı. Fenerbahçe'de yaşanan Comolli krizi hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece, "Comolli futboldan anlayabilir ama Fenerbahçe'den anlamıyor." dedi.

Damien Comolli, önceki gün kendisine Twitter hesabı açtı. Buradan yaptığı paylaşımlarda Falette transferiyle ilgisi olmadığını, Ali Koç’un bu transferi isteyip yaptığını kaydetti.

Haberin Devamı

Fransız sportif direktörün bu çıkışı büyük ses getirdi. Comolli’nin bu hamlesi sonrası Ali Koç, Comolli'nin yaptığı açıklamaların doğru olmadığını açıklamıştı.

Bu gelişmelerin ardından Ali Koç'un Comolli'yi takımdan göndereceği konuşulmaya başlandı.

Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Simon Falette transferi sonrası eleştirilerin odağı olan sportif direktör Damien Comolli ile şimdilik yola devam edeceklerini söyledi.

"Fenerbahçe'den anlamıyor"

Comolli hakkında değerlendirmelerde bulunan yazarımız Ali Ece ise, " Ben Comolli'nin Twitter'dan yaptığı açıklamaya inanamadım ve ilk başta sahte hesap olduğunu düşündüm. Comolli futboldan anlayabilir ama Fenerbahçe'den anlamıyor. Caner gittiğinden beri 47 transfer yapılmış ve 2 oyuncu sol bek. Yine önce stoper aldı. Bu iş inanılır gibi değil. Eğer 'ben almadım' diyorsa bu takımda neden sportif direktör." dedi.

YORUM YAZ