MENÜ

Red Bull Flick'te şampiyon REALENAYI2 oldu!

Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick'de şampiyon belli oldu. Oyunseverler, yıllara meydan okuyan oyun Counter Strike’ta 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti. 64 takımın karşılaştığı play-off turu sonunda final bileti almayı başaran 8 takımın gerçekleştirdiği büyük finalde şampiyon Spunkie & Vesselam ile REALENAYI2 takımı oldu.

Red Bull Flick'te şampiyon REALENAYI2 oldu!

Türkiye’nin en büyük CS:GO turnuvası olan Red Bull Flick, ikinci şampiyonu belli oldu. Oyunseverler, yıllara meydan okuyan oyun Counter Strike’ta 2’ye 2 formatında Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele etti. Elemeler sonrası play-off turuna kalan 64 takımın mücadelesi nefesleri kesti. Bu turu geçmeyi başaran 8 takım, çevrimiçi gerçekleştirilen büyük finalde mücadele ediyor. Red Bull Flick Türkiye Finali Cantuğ ‘’Unlost’’ Özsoy ve Berk ‘’Rip’’ Tepe’nin sunumlarıyla tamamlandı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en iyisi olmak için mücadele ettikleri Red Bull Flick’te play-off turu büyük heyecana sahne oldu. 64 takımın karşılaştığı play-off turu sonunda final bileti almayı başaran 8 takımın gerçekleştirdiği büyük finalde şampiyon Spunkie & Vesselam ile REALENAYI2 takımı oldu.

4.024 oyuncu mücadele etti

Red Bull Flick; CS:GO’da takım arkadaşıyla beraber hünerlerini sergilemek ve Türkiye’nin en iyisi olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesi şubat ayında Gaming İstanbul Oyun Fuarı’nda (GİST) başlamıştı. GİST ve sonrasında gerçekleştirilen çevrim içi elemelerde toplam 2012 takım mücadele etti. Elemelerde başarılı olan 64 takım ise play-off turuna yükseldi. Çevrimiçi gerçekleştirilen play-off turunda takım oyunu ve tecrübesiyle fark yaratan 8 takım büyük finalde mücadele etti ve kazanan Spunkie & Vesselam ile REALENAYI2 takımı oldu.

YORUM YAZ