MENÜ

CANLI | Kayserispor - Hatayspor

Süper Lig'de 8. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Kayserispor ile Hatayspor Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bayram Bektaş ile yollarını ayıran ve son haftalarda kötü sonuçlar alan Kayserispor, Hatayspor'u yenerek çıkış yakalamak istiyor. Hatayspor ise deplasmanda galibiyet arıyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. Atakaş Hatayspor 65. dakikada Mame Biram Diouf'un golüyle 1-0 öne geçti.

CANLI | Kayserispor - Hatayspor

Süper Lig'de 8. hafta maçında Kayserispor ile Hatayspor 3 puan mücadelesi verecek. Akdeniz ekibi, mücadeleden 3 puanla ayrılıp, yeniden tırmanışa geçmeyi planlıyor. Kayserispor ise rakibini eli boş göndermek istiyor. Kayserispor'da bu karşılaşma öncesi teknik direktör Bayram Bektay ile yollar ayrılmıştı.

Haberin Devamı

MAÇ BAŞLADI

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

5. dakikada Denis'in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu yine bu futbolcu kullandı. Denis'in direkt kaleye gönderdiği şutta üst direğe çarpan top auta gitti.

16. dakikada topla buluşan Rayane Aabid, rakip ceza sahasına girmeden kaleyi yokladı ancak top auta çıktı.

20. dakikada ceza sahası içinde meşin yuvarlağı önünde bulan Akintole’nin yaptığı vuruşta kaleci Lung müdahale ederek topu kornere gönderdi.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

54. dakikada Kayserispor'da Pedro Henrique ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

GOOOOL | Atakaş Hatayspor 65. dakikada Mame Biram Diouf'un golüyle 1-0 öne geçti. Golde asisti yapan isim Mesut Çaytemel oldu.

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR - HATAYSPOR CANLI!

Kayserispor - Hatayspor 11'ler...

Kayserispor: Lung, Aziz Behich, Kolovetsios, Sapunaru, Lopes, Kvrzic, Hasan Hüseyin, Campanharo, Fernandes, Henrique, Alibec

Hatayspor: Mohamedi, Popov, Billong, Santos, Mesut, Adama Traore, Sackey, Rayane, Akintole, Selim, Diouf

Kayserispor - Hatayspor maçı hangi kanalda, saa kaçta?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan ve saat 16:00'da başlayan mücadele beIN SPORTS'tan canlı yayınlanıyor. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...


YORUM YAZ