MENÜ

CANİK'ten en büyük pazarı ABD'de büyük şov

Dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden CANiK, en büyük ihracat pazarı olan ABD’de Ulusal Silah Birliği (National Rifle Association-NRA) tarafından organize edilen NRA avcılık ve atıcılık fuarı için büyük bir şova imza atacak. Houston Teksas’ta 27-29 Mayıs’ta gerçekleşecek fuarda, CANiK en yeni ürünlerini görücüye çıkaracak. Fuarla birlikte CANiK yıl sonuna kadar ABD’ye yaklaşık 95 milyon dolarlık satış yapmayı hedefliyor.

CANİK'ten en büyük pazarı ABD'de büyük şov

Samsun Yurt Savunma (SYS) bünyesinde faaliyet gösteren dünyanın önde gelen hafif silah üreticilerinden CANiK, en yeni ürünlerini sergilemek üzere ABD’ye uçuyor. CANiK, ABD’nin Ulusal Silah Birliği NRA (National Rifle Association) tarafından her yıl düzenlenen ve av ve atıcılık alanında ürünlerin sergilendiği 151’inci ‘The NRA Annual Meetings & Exhibits’- NRA Yıllık Konferans ve Fuarı’na katılıyor. Bu sene 27-29 Mayıs tarihlerinde Teksas eyaletindeki Houston kentinde gerçekleştirilecek fuarda CANiK, METE SFx, METE SFT ve SFx RIVAL gibi yeni model tabancaların yanı sıra CANiK’in yüksek teknoloji ürünleri ile tanınan MECANIK markasının optiklerini ve resmi aksesuar programını sergileyecek.

Haberin Devamı

CANiK’in en büyük ihracat pazarı

NRA Fuarı için büyük bir şova hazırlandıklarını belirten SYS Genel Müdürü C. Utku Aral, “Ulusal Silah Birliği’nin bu yıl 151’incisi düzenlenen, bölgenin en prestijli fuarı ve geleneksel buluşmasında yer aldığımız için heyecanlıyız. ABD özellikle avcılık ve atıcılık alanında önemli bir pazar. ABD savunma sanayi haricinde avcılık ve atıcılık pazarının büyüklüğü 38.6 milyar dolar. Bu rakam Türkiye’nin savunma harcamasının da üzerinde yer alıyor. Bu rakamlar göz önünde bulundurulduğunda bu fuarların önemi daha net anlaşılıyor. Biz de bu pazardan daha fazla pay almak için büyük beğeni toplayacağına inandığımız ürünlerimizle hazırlandık” dedi.

5 kıtada toplam 18 fuara katılacak

Haberin Devamı

ABD’de son dönemde büyük başarılara imza attıklarını belirten C. Utku Aral, “CANiK olarak önceki yıl ABD'ye ihracatta dünya 4'üncüsü iken 2021 yılında bir sıra yükselerek 3'üncü olduk. Sadece 2 yeni modelimiz ile kısa bir sürede 100 bin adet satış rakamlarını yakaladık. Bu fuar sayesinde, en büyük pazarımız olan ABD’deki gücümüzü daha da artırmayı hedefliyoruz. NRA Fuarının da etkisiyle yıl sonuna kadar ABD’ye 95 milyon dolarlık satış rakamına ulaşacağımızı öngörüyoruz. Bununla birlikte yalnızca ABD pazarında değil tüm dünyada kapsamlı pazarlama faaliyetlerimiz devam edecek. Bu kapsamda 2022 yılında 5 kıtada 18 global fuara katılım sağlayacağız. Aynı zamanda birçok ülkede demo faaliyetleri planladık” diye konuştu.

YORUM YAZ