MENÜ

Caner Erkin yorumu: Oynadığı oyuncu çok şanslı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında Göztepe'yi 3-2'lik skorla mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, Göztepe maçındaki performansı ve yaptığı asistle maçın en iyilerinden biriydi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Caner Erkin'in performansıyla ilgili "Caner. Ofansif anlamda çok büyük katkı veriyor." yorumunu yaptı.

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Göztepe'yi 3-2'lik skorla mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, Göztepe maçındaki performansı ve yaptığı asistle maçın en iyilerinden biriydi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Caner Erkin'in performansından övgüyle bahsetti.

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Caner Erkin'den övgüyle bahseden Erman Özgür, "Arkasında Caner'in oynadığı bir oyuncu, gerçekten çok şanslı. Her pozisyonda geliyor, her pozisyonda... Boştaki oyuncuyu, orta sahadan daha iyi görüyor Caner. Ofansif anlamda çok büyük katkı veriyor." dedi.

YORUM YAZ