MENÜ

Can Korkmaz: Galatasaray'da kalıcı olmak istiyorum!

Galatasaray’ın başarılı basketbolcusu Can Korkmaz, sarı-kırmızılılarda 3. dönemi olduğunu belirterek, “Her zaman ayrı bir heyecan ayrı bir gurur, onur. Diğer sezonlara göre bu sezon sorumluluğum daha çok artacak” dedi. Korkmaz ayrıca Galatasaray’da kalıcı olmak istediğini vurguladı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Can Korkmaz, açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılarda üçüncü döneminin olduğunu hatırlatan Korkmaz, “Galatasaray evim oldu benim. Her zaman ayrı bir heyecan ayrı bir gurur, onur. Umarım bu senede başarılı bir şekilde bu formayı taşırım. Diğer sezonlara göre bu sezon sorumluluğum daha çok artacak. O yüzden tabi ki kalıcı olmak isterim ama isteğim takımın başarısı ve bireysel başarı olmak. Bu sayede bu devam ederse, Galatasaray’da kalıcı olurum. Bu da beni onure eden durum olur” diye konuştu.

Haberin Devamı

“Enerji dolu ve mücadele etmeyi seven bir takım olduğumuzu hissediyorum”

Yeni bir takım olduklarını söyleyen Korkmaz, ”Göksenin ve Ege geçen seneden takımdaydı. Onlar da milli takımdan dolayı geç katıldı aramıza. Genç bir ekibiz. Takım çabuk alıştı birbirine. Bazı tecrübe eksikliklerimiz var saha içinde. Enerji dolu ve mücadele etmeyi seven bir takım olduğumuzu hissediyorum. Umarım bunu da sahaya yansıtır, güzel galibiyetler alırız” şeklinde konuştu.

“Galatasaray’ın olduğu yerde hedef ilk turu geçmek gibi bir şey olmaz”

YORUM YAZ