MENÜ

"Camianın değil, tüm Türkiye'nin gururu"

Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, Rus rakibi Zarechie Odintsovo'yu deplasmanda 3-0 yenerek, dörtlü final için büyük bir adım atan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, sarı-lacivertli kulübün gururu oldu.

"Camianın değil, tüm Türkiye'nin gururu"

Şampiyonlar Ligi’nde Rus rakibi ile yaptığı maçla birlikte bu sezon çıktığı toplam 9 maçın 8’ini 3-0’lık skorlarla kazanan, sadece (C) Grubu’nda İstanbul’da oynadığı Dinamo Moskova maçında 3-2’lik galibiyetle 2 set veren sarı-lacivertli bayanlar, bu aşamaya kadar önemli bir başarı gösterdi.

Zarechie Odintsovo ile yapacağı rövanş maçı ve hedeflediği final için ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Fenerbahçe Acıbadem, 2009-2010 sezonunda sarı-lacivertli kulübe büyük bir sevinç yaşatıyor.

AA muhabirinin soruları üzerine değerlendirme yapan Fenerbahçe Kulübü’nün voleybol şubesinden sorumlu yöneticisi Hakan Dinçay, voleybol takımlarının sadece camialarına değil, Türkiye’ye için gurur veren bir başarı sergilediğini kaydederek, "İnşallah dörtlü finallere gidip, kupayı getirmek istiyoruz. Hepimiz inanmış durumdayız. Takımımız bu başarıyı hak ediyor" dedi.

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın takımlarına verdiği desteği vurgulayan Dinçay, şunları kaydetti:

"Takımımıza bu yıl emeği geçen herkesi candan tebrik ediyorum. Sayın Mehmet Ali Aydınlar’a da çok teşekkür ediyorum. Takımımızın başarısı sadece Fenerbahçe camiasında değil, Türkiye’de gurur verici bir duruma geldi. Belki de Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez bir Türk takımı yenilgisiz dörtlü finallere gidecek. Takımımızın bu büyük kupayı Fenerbahçe camiasına ve Türkiye’ye getireceğine inanıyorum. Bu bizleri çok mutlu ediyor, gurur veriyor. Hepimiz inanmış durumdayız. Takımımız da mücadelesiyle bu başarıyı hak ediyor."

"ACIBADEM’İN DESTEĞİ BİZİ ÇOK DAHA GÜÇLENDİRDİ"
Voleybol şubesinin patlama yapan başarısının nedeniyle ilgili bir soru üzerine Dinçay, amatör şubelere yaptıkları yatırımların meyvelerini toplarken, Acıbadem’in verdiği destekle güçlendiklerini ve başarıların geldiğini ifade etti.

Dinçay, şöyle konuştu:
"Fenerbahçe Spor Kulübü’nde sayın başkanımız Aziz Yıldırım başta olmak üzere yönetim kurulumuzla, amatör şubelerde 5-6 yıl evvel başlattığımız çalışmaların bence meyvelerini alıyoruz. Bu başarı amatör sporlara verdiğimiz önemin meyvesidir. Voleybolumuzun son 5 yılını inceleyin, gelinen nokta ortaya çıkacaktır. Acıbadem ile birleşmemiz bizi çok daha güçlendirdi. Acıbadem’in bizimle beraber hareket etmesi, maneviyatıyla, her şeyiyle bu takımın yanında olması ayrı bir güç katıyor. Hepsi birleştiğinde, bir ’puzzle’ın parçaları gibi başarı geliyor. Hem camia, hem sporcularımız kenetledik. İnşallah da bu büyük kupayı, başarının, birlikteliğin sonucunda getireceğiz. Sadece camiamız değil Türkiye kazanacak."

Fenerbahçe Acıbadem, ilk maçta 3-0 yendiği Zarechie Odintsovo karşısında 11 Mart’ta İstanbul’daki karşılaşmada dörtlü final için mücadele verecek.

Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki dörtlü final organizasyonuna 3-4 Nisan tarihlerinde Fransa’nın Cannes takımı ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ