MENÜ

Çalışmalar tam gaz sürüyor

Beşiktaşlı oyuncuların keyifleri hiç olmadığı kadar iyiydi. Bilic ve Önder Özen'in gülen yüzü futbolculara da yansıdı, sezonun 'en'leri seçildi, tesislerden kahkaha sesleri yükseldi. Motta ve Tolga sezonun ilk çalışmasını yaparken, Cenk ile Ömer antrenmana katılmadı.

Çalışmalar tam gaz sürüyor

Yurt dışı kampının ilk ayağı olan Almanya’daki çalışmalar beklenenden fazla olumlu geçiyor. Önder Özen’in de yakından takip ettiği çalışmalar, yoğun program dahilinde devam ediyor. Kötü geçen sezonun ruhunu üstünden çabuk atan Siyah-Beyazlılar, hız kesmeden önlerine bakıyor. Günde çift idman yapan Beşiktaşlı futbolcular, bu yorucu takvime ise şikayet etmiyor. Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefleyen Kartal, dünü de çift idmanla tamamladı. Sabah çalışmasında taktik ağırlıklı bir programa tabi tutulan oyuncular kondisyon ve dayanıklılık üzerinde yoğunlaştı. Bilic yönetiminde devam edilen akşam idmanında ise top kontrolü ve pas çalışması yapıldı. Tedavileri devam eden Cenk Tosun ve Ömer antrenmana katılmazken; Veli ve Motta takımdan ayrı çalıştı. Tolga ise kasığında yaşadığı problemden dolayı idmanı yarıda bıraktı.

Haberin Devamı

Motta ve Tolga kampta

1.1 milyon Euro’ya bonservisi alınan Ramon Motta da topbaşı yaptı, sezonun ilk idmanına katıldı. Milli takım kadrosunda bulunmasından dolayı ekstra izin alan Tolga da dün takımdaki yerini aldı. Genel direktör Önder Özen, akşam antrenmanı öncesinde düzenlenen törende bazı futbolculara ve teknik heyete yılın ‘en’leri ödüllerini verdi.

Sezonun 'en'leri:

Veli Kavlak: "Gökyüzünün En İstikrarlı Kartalı"
Mustafa Pektemek: "Gökyüzünün En Cesur Kartalı"
İsmail Köybaşı: "Gökyüzünün Yeniden Doğan Kartalı"
Atiba Hutchinson: "Gökyüzünün Problem Çözen Kartalı"
Olcay Şahan: "Gökyüzünün İstatistik Kartalı"
Cenk Gönen: "Gökyüzünün En Rekabetçi Kartalı"
Ömer Şişmanoğlu: "Gökyüzünün Hamle Kartalı"
Uğur Boral: "Gökyüzünün En Cefakar Kartalı"
Filip Holosko: "Gökyüzünün En Çalışkan Kartalı"
Slaven Bilic: "Gökyüzünün Pes Etmeyen Kartalı"
Jose Sambade: "Gökyüzünün En Yaratıcı Kartalı"
Nicola Jurjevic: "Gökyüzünün En Sakin Kartalı"

YORUM YAZ