MENÜ

Çalımbay: Maçın hakkı beraberlikti

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Çalımbay: Maçın hakkı beraberlikti

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay , "Buraya puan ve puanlar için gelmiştik. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Yemememiz gereken bir gol yedik. Hem Kasımpaşa hem biz galibiyet için oynadık, maçın hakkı beraberlikti. Üzüldüğüm şeylerden birisi de maçın kaderini değiştirecek oyuncuların etkisiz olmasıydı. Son paslarda dikkatli olsaydık, puanla dönebilirdik" dedi.

Kupada da yollarına devam ettiklerini ve zorlu bir fikstürlerinin olduğunu dile getiren Çalımbay, "Hem kupada hem ligde gitmeye çalışıyoruz. Diğer takımlar gibi geniş kadromuz olmadığı için, bazen aksaklıklar oluyor. Ligdeki Beşiktaş, Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor maçları bizim için çok kritik" ifadelerini kullandı.Önlerinde Beşiktaş maçı olduğunu hatırlatan Çalımbay, "Beşiktaş takımı ne olursa olsun çok iyi kadrosu var. Esas sıkıntı bizde. 2-3 adamımız olmadığı zaman sıkıntı yaşıyoruz. Beşiktaş'ı saha ve seyirci avantajını kullanarak, yenmemiz lazım. Bizim daha fazla puana ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, bir basın mensubunun Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke maçıyla ilgili sorusuna, "Galatasaray'ın kesinlikle turu geçeceğine inanıyorum. Çok iyi kadroları var ve Avrupa için bu kadro kuruldu. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray, Avrupa'da yoluna devam edecektir" diye yanıt verdi.Sivasporlu futbolcular Kadir Bekmezci ve Hakan Arslan ise galip gelmek için her şeyi yaptıklarını fakat sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. Her iki futbolcu da gelecek hafta oynayacakları Beşiktaş maçını kazanmak istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ