MENÜ

Çağtay Kurukalıp kimdir, kaç yaşında? Çağtay Kurukalıp nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kasımpaşa altyapısından yetişen ve İstanbul ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran'da sona eren Çağtay Kurukalıp, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Genç yıldız adayının kariyeri de futbolseverler tarafından araştırılıyor. Çağtay Kurukalıp kimdir, kaç yaşında? Çağtay Kurukalıp nereli, hangi takımlarda oynadı? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Çağtay Kurukalıp kimdir, kaç yaşında? Çağtay Kurukalıp nereli, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe son olarak Kasımpaşa forması giyen Çağtay Kurukalıptransfer etti. Kasımpaşa'da Süper Lig maçına çıkamayan ve 7 kez Türkiye Kupası'nda boy gösteren Çağtay, alt yaş milli takımların ise önemli oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Transferin açıklanmasının ardından genç sol bekin kariyerini araştırmaya başlandı. Çağtay Kurukalıp kimdir, kaç yaşında? Çağtay Kurukalıp nereli, hangi takımlarda oynadı? sorularına yanıt aradık.

Haberin Devamı

Çağtay Kurukalıp kimdir, kaç yaşında? Çağtay Kurukalıp nereli, hangi takımlarda oynadı?

24 Şubat 2002'de İstanbul/Gaziosmanpaşa'da dünyaya gelen Çağtay Kurukalıp, futbola Kasımpaşa'da başladı. 2014'te İstanbul ekibine katılan genç sol bek, 2018'de profesyonel oldu ve 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

19 yaşındaki oyuncu, Kasımpaşa A takımında Süper Lig'de şans bulamadı. 7 kez Türkiye Kupası'nda forma giyen genç yetenek, alt yaş gruplarının ise değişilmez isimleri arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa'nın altyapısından yetişen ve 2018 yılında profesyonel sözleşmeye imza atan Çağtay, Türkiye Kupası'nda 7 maça çıktı, Süper Lig'de ise forma şansı bulamadı.

U14'te 28, U15'te 32, U16'da 23, U17'de 5, U19'da ise 9 maça çıkan Çağtay, 4 gol atma başarısı gösterdi. Genç milli takımlarda da görev alan 19 yaşındaki sol bek, U16'da 12, U17'de 21, U18'de ise 10 maça çıktı.

1.72 boyunda olan ve tekniği ile ön plana çıkan Çağtay'ın güncel piyasa değeri ise 150 bin euro.

YORUM YAZ