MENÜ

Çağla Büyükakçay komşularına seslendi!

Ulusal tenisçi Çağla Büyükakçay, evde kalmanın önemine vurgu yaprak, “Küresel bir salgınla devletimizde de savaşım ediyoruz. Bizim de tüm antrenmanlarımız, turnuvalarımız iptal oldu. Olabildiği kadar evimizde zaman geçirmeye, antrenmanlarımızı evde halletmeye çaba ediyoruz." ifadelerine yer vermişti. Başarılı tenisçi sosyal medya hesabından evde yaptığı antrenmanı paylaştı ve komşularına seslendi...

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, karantina günlerini evde spor yaparak geçiriyor. Evinin duvarını spor yapmak için kullanan başarılı tenisçi komşularına seslendi ve "Komşularımdan bugünlerde tolere edilmeyi bekliyorum." dedi.

Haberin Devamı

Çağla Büyükakçay'dan ' Evde kal' çağrısı!

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, daha önce yaptığı açıklamada, Corona virüsünden korunmak için evde kalmanın önemine vurgu yaprak, "Küresel bir salgınla ülkemizde de mücadele ediyoruz. Bizim de tüm antrenmanlarımız, turnuvalarımız iptal oldu. Olabildiği kadar evimizde vakit geçirmeye, antrenmanlarımızı evde yapmaya gayret ediyoruz. Bunu yapabilmemiz, bunu başarabilmemiz gerçekten çok çok önemli. Lütfen gerekmedikçe evden dışarı çıkmayalım, evde kalalım lütfen" demişti.

YORUM YAZ