MENÜ

Çağdaş Atan'dan şampiyonluk sözleri

Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Çağdaş Atan, "Galatasaray'a karşı 11'e 11 ancak bu kadar oynanırdı. İkinci yarıdan çok mutlu mutlu muyum? Değilim. Galatasaray eksik kalınca daha yaratıcı olmalıydık. Oyun ve skor olarak galibiyeti hak ettik" ifadelerini kullandı. Çağdaş Atan son olarak, "Önemli rakiplerimiz var ama şampiyonluk kelimesi Alanyaspor'a yakışıyor" şeklinde konuştu

Çağdaş Atan'dan şampiyonluk sözleri

Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Çağdaş Atan, "Galatasaray'ın 4-1-4-1 oynamasını bekliyorduk. 4-3-1-2'yi tercih ettiler. Biz de o yüzden 3-5-2 ile pres yaptık. Önde basmayı iyi yaptık. Kırmızı kart da öyle geldi. 11'e 11'de iyi oynadık."

"Galatasaray'a karşı 11'e 11 ancak bu kadar oynanırdı. İkinci yarıdan çok mutlu mutlu muyum? Değilim. Galatasaray eksik kalınca daha yaratıcı olmalıydık. Oyun ve skor olarak hak ettik mi; bence hak ettik. Alanyaspor'da geçen sene taşlar oturduğu için yerinden oynatmak istemedim. Ama üçlü oynamak her zaman aklımda vardı. Futbolla yatıp futbolla kalkan bir adamım ben. Kendimi futbola adadım. İyi hazırlandım, ekibim de hazırdı"

"Şampiyonluk kelimesi de Alanyaspor'a yakışıyor"

Basın toplantısında konuşan Çağdaş Atan, "Şampiyonluk büyük bir kelime. Şampiyonluğa oynamak büyük bir cümle. Bu kelime ve cümleyi ağzımıza almaktan asla korkmuyoruz. Son analiz toplantısında aynı kelimeleri kurduk. Bu maç bizim seviye maçıydı. Devamlılık önemli. Ben ve takımım şampiyonluğa ve zirveye oynamak istiyor. Önemli rakiplerimiz var. Yarışmacı ve zirvede olan takım olmak istiyoruz. Şampiyonluk kelimesi de Alanyaspor olarak yakıştığını söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ