MENÜ

Çağdaş Atan: Maçın başında Salih'i kaybettik, çok üzücü gerçekten

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan 3-0 kaybettikleri Kasımpaşa maçının ardından Salih Uçan hakkında bilgi verdi. Salih'in elmacık kemiğinde kırık olduğunu belirten Atan, ''Maçın başında Salih'i kaybettik, çok üzücü gerçekten. İnşallah en kısa sürede aramıza döner. Sanırım ameliyat durumu belli olacak.'' dedi.

Çağdaş Atan: Maçın başında Salih'i kaybettik, çok üzücü gerçekten

Süper Lig'in 39. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Aytemiz Alanyaspor, sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Akdeniz ekibinin teknik direktörü Çağdaş Atan, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Genç teknik adam, ilk yarıda çok iyi oynamalarına ve gol pozisyonlarına girmelerine rağmen soyunma odasına 2-0 geride gittiklerini aktardı. İkinci yarıya da iyi başladıklarını ifade eden Atan, "Çok üstün oynadığımız maçlarda bitiricilikte sıkıntı yaşıyoruz. Önemli santrforumuz Babacar’ın sakat olması, biraz da hücumda fiziksel olarak oyuncuların çok yorulması, maalesef doğru tercih yapmamızı engelliyor. Kalite biraz önemli, topu oraya kadar iyi getiriyoruz. Maalesef gol atamadık ve maçı kaybettik. Bu haftayı bay geçeceğiz. Daha sonra Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı var. Sonuna kadar lig beşinciliğini kovalamak istiyoruz." diye konuştu.

Salih Uçan'ın sakatlığı ile ilgili de konuşan Atan, ''Salih Uçan'ın elmacık kemiğinde kırık görünüyor. Geçmiş olsun diliyorum. Maçın başında Salih'i kaybettik, çok üzücü gerçekten. İnşallah en kısa sürede aramıza döner. Sanırım ameliyat durumu belli olacak.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ