MENÜ

Ç. Rizespor - Galatasaray maçı sonrası sert eleştiri: Kahraman olmaya çalıştı!

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda konuk olduğu Çaykur Rizespor'u son dakika golüyle 3-2 yendi. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını yorumladı. Fatih Terim'in kadro tercihinden, oyuncuların performansına kadar birçok konuda yorum yapan Nihat Kahveci, maçın hakemi Ali Palabıyık'ı da sert sözlerle eleştirdi.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşısındaki galibiyetini yorumlayan Nihat Kahveci, "Galatasaray taraftarına 'Hangi deplasmana gitmeyelim?' diye sorsanız, Rizespor deplasmanını yazarlar. Emre Akbaba ve Muslera'nın sakatlıkları... Böyle bir algı var. Fatih Terim çok akıllıca bir kadro çıkardı" dedi.

Haberin Devamı

Mostafa Mohamed'in performansından da bahseden Nihat Kahveci, "İlk geldiğinde uçuyordu, övdük falan ama bir ara kayboldu. Rizespor maçıyla yeniden geldi. Ben Fransa'da kaldı zannettim." dedi.

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık'ı eleştiren Nihat Kahveci, "Futbolu konuşamayacağımız bir hakem yönetimi, hakemin kahraman olmaya çalıştığı bir gece." dedi.

YORUM YAZ