MENÜ

Buzhane salonu!

Pınar Karşıyaka-İzmir BŞB genç erkekler maçı, eksi 2 derecede oynandı. İzmir'in gözbebeği Halkapınar Spor Salonu'nda yaşanan ısıtma sorunu nedeniyle oyuncular, hasta olmamak için polar battaniyelerle benchte oturabildi

Buzhane salonu!

İzmir’in en modern salonlarından biri olan Halkapınar, havaların soğumasıyla yine bildik görüntülere sahne oldu. Dev tesiste önceki gün oynanan Pınar Karşıyaka-İzmir BŞB. genç erkekler maçında, salondaki termometre sıcaklığı 9 derece gösterirken, hissedilen sıcaklık ise eksi 2 dereceydi. Benchte bekleyen sporcular, polar battaniye ve kapüşonlu kıyafetlerle oturabildi. Buzhaneye dönen salonda, hakem masasının arkasına elektrikli ısıtıcı yerleştirildi. Resmi kıyafeti tişörtü olan hakemler oyun her durduğunda ısıtıcının yanına gelmek zorunda kaldı.

Sakatlığa davetiye çıkartıyor

Sporcular ise terli terli oyundan çıktıktan sonra, buz gibi salonda hastalanmamak için zor anlar yaşadı. Halkapınar gibi önemli bir tesisin altyapı maçlarına açılmasına sevindiklerini ancak kışın ortasında ısıtma sisteminin çalıştırılmamasına anlam veremediklerini belirten antrenörler, “Buz gibi ortamda terleyen oyuncunun, oyuna girip-çıkması sakatlığa davetiye çıkarıyor. Soğuk algınlığı tehlikesi de cabası” diyerek duruma isyan ettiler.

Ulaş Sağ/DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ