MENÜ

Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray maçında gergin anlar!

ING Basketbol Ligi'nde Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray arasında oynanan maçın bitimine az bir süre kala gergin anlar yaşandı. Bir süre duran karşılaşmanın sonunda kazanan 105-101'lik skorla Büyükçekmece Basketbol oldu.

Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray maçında gergin anlar!

Büyükçekmece Basketbol - Galatasaray maçında bitime 02:27 saniye kala, ev sahibi ekipte Matt Farrell'ın 3'lüğü sonrasında tribünlere dönerek bir hareket yaptığı iddia edildi. Bu hareket sonrasında protokolde oturan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. başkanlar Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Tribünlerden gelen tepkiler sonrasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Bu gerginliğin ardından karşılaşmanın hakemi iki takım oyuncularını da benchlere gönderdi. Olayların yatışmasının ve polisin güvenlik önlemleri almasının ardından maç tekrardan başladı.

Düşme hattında yer alan Büyükçekmece Basketbol, sahasında Galatasaray'ı 105-101 yenerek bitime 4 hafta kala önemli bir galibiyet elde etti.

SALON: Gazanfer Bilge

HAKEMLER: Emin Moğulkoç, Özlem Yalman, Ahmet Tatlıcı

BÜYÜKÇEKMECE BASKETBOL: Olaseni 13, Anderson 33, Farrell 24, Enes Berkay Taşkıran 9, Oliver 13, Ömer Utku Al 3, Eldridge 5, Mert Celep 5, Mehmet Fırat Alemdaroğlu

GALATASARAY: Motum 19, Crawford 17, Marei 12, Jackson 29, Hüseyin Göksenin Köksal 4, Barış Ermiş, Yiğit Arslan, Eray Aydoğan, Jefferson 18, Ayberk Olmaz 2

Haberin Devamı

1. PERİYOT: 33-27

DEVRE: 55-48

3. PERİYOT: 80-73

Süleyman Kara

YORUM YAZ