MENÜ

Büyük yürüyüş

Fenerbahçe camiası, 2 büyük finalin hayalini kuruyor... Futbol takımı Braga karşısında ilk maçta avantaj yakaladı, basketbolcular çoktan Euroleague’de çeyrek final biletini aldı. Başkan Aziz Yıldırım, 2 kupayla tarih yazmak istiyor, Sarı-Lacivertli taraftarlar ise şimdiden final kentlerine rezervasyon yaptırıyor.

Büyük yürüyüş

Ligi ve kupayı beraber götüren, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmeye devam eden tek ekip olan Fenerbahçe’nin başarısı sınırları aştı...

Çünkü Sarı-Lacivertliler, 2 ana branş, futbol ve basketbolda yoluna devam eden Avrupa devleri arasına katıldı.

Avrupa Ligi’nde Braga karşısında ilk maçta çeyrek final için 1-0’lık avantaj yakalayan Pereira’nın öğrencileri ile basketbolun Şampiyonlar Ligi olarak kabul edilen Euroleague’de çeyrek finali şimdiden garantileyen Obradovic’in yıldızlarının sadece 3 rakibi var: Bayern, Barça ve Real Madrid. Sadece 3 dünya devi tıpkı Fenerbahçe gibi 2 ana branşta yola devam ediyor. Sezonu 2 ayrı branşta Avrupa Kupası ile kapatıp tarih yazmanın hayalini kuran Sarı-Lacivertliler’i taraftarı da asla yalnız bırakmıyor. Şimdiden Basel ve Berlin bilet rezervasyonları yapıldı, büyük yürüyüşün adımları her geçen gün daha da güçlü atılıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ