MENÜ

BÜYÜK İSYAN! Doktor bu ne?

Üst üste yaşanan kayıpların ardından Trabzon'da yayınlanan yerel gazeteler de haberlerindeki sert eleştirilerle yönetim, teknik heyet ve futbolculara yüklendi.

BÜYÜK İSYAN! Doktor bu ne?

Kulüp başkanı Muharrem Usta’nın kulak burun boğaz uzmanı olduğuna dikkat çeken Karadeniz Gazetesi, ‘Doktor bu ne?’ manşetiyle, kötü gidişin nedenlerini sordu. Gazete, haberinde, "Bırakın artık enkaz edebiyatı yapmayı. Saha içindeki gerçeklerle yüzleşin." sözleriyle Başkan Usta’ya yüklendi.



Karadeniz Gazetesi, teknik direktör Hami Mandıralı’yı da Akhisar Belediyespor maçında sahaya sürdüğü 11 ve yaptığı değişiklikler üzerinden eleştirdi.

Trabzonspor’un 3 maçtır mağlup olduğuna dikkat çeken Taka Gazetesi de haberinde, "Hiç kimse mazeret öne süremez. Trabzonspor 3 maçtır mağlup. İster Muharrem Usta, ister Hami veya tüm futbolcular bunun altından nasıl kalkacağını oturup düşünsün. Trabzonspor gün gün kümeye gidiyor. Trabzonspor'u ne hale düşürdüler." ifadelerini kullandı.

İlkhaber Gazetesi ise, 'Yönetim Usta, takım hasta' başlağıyla verdiği haberinde, "Başkan Muharrem Usta ve yönetimin özverili çalışmasına ve düzenli ödeme yapmasına rağmen futbolcular buna cevap vermiyor. Sahadaki futbol ve alınan sonuçlar yakışmıyor." eleştirisinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ