MENÜ

Büyük barış!

Beşiktaş tribünleriyle, yönetim arasındaki gerilim sonunda bitiyor... Takımına destek olan taraftar için bilet fiyatlarında indirime giden yönetim tüm buzları eritmek istiyor.

Büyük barış!

Kayserispor galibiyetiyle birlikte, ‘şampiyonluk yarışında ben de varım’ diyen Beşiktaş’ta, sonunda yönetim ile taraftar arasındaki gerilim noktalanıyor. Kartal’ın zirve yarışında tekrar varolmasıyla birlikte takıma destek veren Siyah-Beyazlı futbolseverlere, yönetimden de büyük bir jest geldi. Küfür olayları ve protestolar sonrasında tavan yapan bilet fiyatları, Siyah-Beyazlı idareciler tarafından indirime uğradı.

Daha önce 75 TL’den satılan eski açık, Büyükşehir Belediyespor’la oynanacak erteleme karşılaşmasında 20 TL’den piyasaya sürüldü. Yeni açık ve kapalı tribün de farklı değil... Yeni açık 25 TL, kapalı alt ise 50 TL’den alıcı bekliyor.

Tribünler dolacak
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin iddialı açıklamaları ve Kayseri deplasmanında oynanan güzel futbol sonrasında takımlarına inancı bir kat daha artan Siyah-Beyazlı taraftarların, çarşamba günü oynanacak Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde İnönü Stadı’nı tamamen doldurmaları bekleniyor. Ankaraspor’a karşı hükmen galibiyetle haftayı 3 puanla kapatacak olan Kara Kartallar, erteleme maçında Büyükşehir Belediye’yi de devirirse şampiyonluk yarışında iddialı bir konuma gelecek.

İşte bilet fiyatları
VIP üst B ve E: 200 TL
VIP üst A ve F: 150 TL
VIP alt A ve F: 125 TL
VIP alt B ve E: 125 TL
VIP alt C ve D: 150 TL
Numaralı orta: 100 TL
Numaralı kenar: 75 TL
Kapalı üst: 70 TL
Kapalı alt:: 50 TL
Yeni açık: 25 TL
Eski açık: 20 TL

Haberin Devamı
YORUM YAZ